Sztárok

Végre megtörte a csendet Katalin: a hercegné üzenete sokakat szíven talált, de nem úgy, ahogy elsőre gondolnád

Vilmos walesi herceg felesége hónapok óta rákbetegséggel küzd, minden nyilvános szereplését visszamondta, és még a közösségi médiában sem tűnt fel - legalábbis mindezidáig.

Megrendítő levél

Hónapok óta elvonultan él a 2024 elején rákkal diagnosztizált Katalin hercegné: Vilmos walesi herceg feleségéről egy rutinműtétet követően derült ki, hogy daganatos betegség támadta meg a szervezetét. A váratlan hírről maga Katalin számolt be a közösségi médiában, azóta azonban nem adott újabb nyilatkozatot, sőt még fotók sem készültek róla. A királyi családot belülről ismerő informátorok szerint III. Károly menye most minden erejével a gyógyulásra összpontosít - az idei évben valószínűleg már vissza sem tér közfeladatai gyakorlásához -, de e szívszorító küzdelemben közeli családtagjai támogatására is számíthat.

Azt már eddig is tudtuk, hogy Katalin idén kihagyja a patinás múlttal rendelkező Trooping the Colour parádét, melyet Károly király tiszteletére rendez a monarchia. A hercegné az ünnepség utolsó próbáján sem jelent meg, ami azért kiváltképp sajnálatos, mert Vilmos felesége az Ír Gárda ezredese. Katalin nemrégiben szívszorító levelet juttatott el a gárdához, melynek részletei a közösségi médián keresztül jutottak el a nyilvánossághoz.

Katalin az Ír Gárdához eljuttatott levelében azt írta, mindenki munkáját nagyra becsüli, aki hosszú hónapok áldozatos munkája árán bebiztosította, hogy a gyakorlatok és az egyenruhák is tökéletesek legyenek.
Kattints a további képekért!

A walesi hercegné még hosszú ideig nem térhet vissza közfeladatai gyakorlásához, és noha Károly király már kiszemelte (ideiglenes) utódját, a trónörökös cseppet sem elégedett édesapja választásával.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Sztárok
Ördög Nóra és férje, Nánási Pál Olaszországban romantikáztak. A gyönyörű és sikeres műsorvezető nemrég tért haza a külföldi nyaralásról, de máris munkába állt, és az Audi büszke nagyköveteként...
Sztárok
Meghan Markle állítólag olyan lekezelően bánt egyik alkalmazottjával, hogy az illető nem bírta tartani magát és zokogni kezdett a hercegné feléje áradó haragja miatt.