Sztárok

Mindmáig tévedésben éltünk: valójában így kell ejteni Emily Ratajkowski vezetéknevét

A világsztár vezetéknevét legalább annyi rejtély övezi, mint vargabetűkkel tűzdelt szerelmi életét. Ratajkowski most maga öntött tiszta vizet a pohárba: egy videóban árulta el, hogyan is kellene helyesen kiejteni szokatlan vezetéknevét.

Saját maga oldotta meg a kétségbeejtő rejtélyt

A 31 éves brit modell-színésznő, Emily Ratajkowski vezetéknevét legalább annyi talány övezi, mint fordulatos, vargabetűkkel tűzdelt, szinte átláthatatlanul kusza szerelmi életét. A celebritás most megkönnyíti azok dolgát, akiket őrjítő kételyek kínoztak azzal kapcsolatban, hogy miként is kellene helyesen kiejteniük kedvencük vezetéknevét: nemrégiben egy röpke, de annál informatívabb TikTok-videóban rántotta le a leplet a nagy rejtélyről - szúrta ki az Entertainment Weekly. Szeretnéd tudni, hogy mennyire (volt eddig) jó a kiejtésed? Nos, pillanatokon belül erre is fény derül: lapozd fel galériánkat, és máris felvilágosítunk!

A csinos modellt a New York-i divathéten kérdezték nevének helyes kiejtéséről, ő pedig így válaszolt: "Ra-ta-kov-szká", azaz nem "Ra-taj-kov-szki" (az emberek többsége ez utóbbi változatot használja).
Kattints a további képekért!

Halle Berry egyáltalán nem zavartatta magát a váratlan incidenst követően, sőt még ő maga töltött fel egy olyan videót az Instagramra, mely rögzítette a legkínosabb pillanatokat.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Vastag Csaba és kedvese, Evelin hivatalosan is összekötötték életüket. Az énekes már a családalapításon gondolkodik.
Sztárok
Fashion&Beauty
Ha még nem találtad meg a tökéletes, kényelmes szandált nyárra, akkor van egy szuper ajánlásunk. Bár sokan "csúnyacipőként" titulálják, mégis egy nagyon sikkes darabról van szó.