Fashion&Beauty

Olivia Palermo nem akar designerruhában férjhez menni

Olivia Palermo a világ egyik legirigyeltebb stílusikonja, hisz nem csak csinos, szép, okos, de rendkívül szerencsés is. Az amerikai celeb nemsokára férjhez meg, ám eszébe sincs követni a többi híresség példáját.

Nem koppint

Palermo kisasszony nemrég a Bridal című magazin címlapján és oldalain pózolt cseppet sem hagyományos menyasszonyi ruhákban. Johannes Huebl jegyese határozottan kijelentette, hogy nem fog Diana, Elizabeth Taylor, Jacqueline Kennedy vagy Audrey Hepburn nyomdokaiba lépni, sőt a habos-babos ruhákat is kerülni kívánja.

Praktikum és divat

,,Számomra a helyszín és a hangulat a fontos. Hiába szépek ezek a divattörténelmet író ruhák, sajnos egyik sem én vagyok. Azon is gondolkodom, hogy nem egy ruhám lesz, hanem egy átalakítható darabot választok, ami a fogadalomtételkor, a lagzin és a fogadáson is másképpen fest majd."

Fotók: vogue.co.uk

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Nem titok, hogy Katalin és Károly között különösen szoros kapcsolat és kötelék van, azt azonban csak kevesen tudják, hogy Katalin több alkalommal is segített apósának, hogy az uralkodó...
Fashion&Beauty
Pénteken lezajlott a Miss World Hungary válogatója, ahol több száz lány vonult fel a zsűri előtt. A szépségversenyben először vesz részt zsűritagként az egykori szépségkirálynő, Annoni Zita.
Lifestyle