Lifestyle

Telefonnal a kezében aludt el a lány: amikor felkelt, nem hitt a szemének - Videó

Ennél kínosabb nem is lehetne egy helyzet. Ezért sem szabad telefonnal a kézben elaludni.

Telefon

A TWN.hu híre szerint amíg a nashville-i Morgan Matthews az álomországban lebegett, az ujjai mintha önálló életet éltek volna. Hogy mi történt? Nos, a 23 éves lány álmában hozott létre egy csevegő-csoportot, zavaros üzeneteket osztott meg és egy képet is. Öt embert tett be a közösségbe. "A szerencsések között volt három vadidegen, a legjobb barátnője anyukája és egy olyan valaki, akit a lány egész egyszerűen csak "szeretőként" jellemzett" - írja a lap. De a TikTok-on is nagy sikerrel futó története nem csak ettől különleges. Kiderült, mi mindent osztott meg.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Sztárok
Tegnap este főleg, de még ma is szinte az egész ország Csoboth Kevin nevét skandálja. A skótok elleni bombagólját még sokszor meg fogjuk nézni.
Sztárok
Charlotte hercegnő már most lenyűgöző sportoló, édesanyja, Katalin hercegné nyomdokaiba lépve többféle sportot is szeret, a tenisztől a rögbiig. Ám egy sport különösen elrabolta a szívét: a futball.
Home&Design
Az orchidea az egyik legszebb virág az egész világon. Ha fordítunk egy kis időt a gondozására, akkor olyan gyönyörű lesz, mint még soha!