Fashion&Beauty

Talpig csipkében képzeli el a nőket Michael Kors: Káprázatos lett a divatguru legújabb kollekciója

Az előző év az "Egyedülálló Luxusról" szólt, és úgy tűnik, hogy a 2024-es év is ezt az irányt követi, mivel sok divattervező inkább a klasszikusokra összpontosít, mintsem az aktuális trendekre. Ez kétségtelenül így volt Michael Kors esetében is, akinek 2024-es őszi-téli kollekciója az időtlen divatra összpontosított, és olyan darabokat tervezett, amelyek már a 1930-as években is népszerűek voltak, de ma is modernnek és relevánsnak érződnek.

Nők tetőtől-talpig csipkében

Michael Kors elárulta, hogy fontos számára, hogy olyan ruhákat és kiegészítőket készítsen amelyben a nők erőseknek és magabiztosnak érzik magukat. „Az egyik jellegzetességem mindig is az volt, hogy olyan darabokat tervezzek, amelyek kiállják az idő próbáját,és amelyet az emberek 20-30 év múlva is viselni fognak.” - mondta Kors, aki az inspirációt az új kollekciójához a nagyszülei 1930-as esküvői fotójából merítette.

Az amerikai tervező 2024-es őszi-téli kollekciója egyfajta szerelmeslevél volt New Yorkhoz, a divatbemutató zenei aláfestésében a "Nagy Almára" jellemző dalok szerepeltek, köztük Alicia Keys és Bobby Short művei, valamint a most már bezárt, de még mindig szeretett Barney's áruház helyszíne azonnali nosztalgiaérzetet keltett a divatiparban. Az első sorban olyan hírességek foglaltak helyet, mint Blake Lively, Nina Dobrev, Gabrielle Union-Wade, Brie Larson, Katie Holmes, Lady Amelia és Lady Eliza Spencer.

Kors tisztában van azzal, hogyan öltözködik egy mai modern nő, az új kollekcióban is ennek megfelelően a csipkés blúzruhák, a keresztirányú szabású selyemruhák, a teveszőr kabátok, a rétegezett kötött pulóverek és az övvel ellátott blézerek domináltak. A színpalettában is megmutatkozott a könnyedség és az elegancia, a kávé, csokoládé és elefántcsont színeket tengerészkék, fekete valamint rózsaszín árnyalatok egészítették ki. Ami a modell felhozatalt illeti, a kifutón olyan híres nők vonultak, mint az 50 éves Amber Valletta, vagy a 38 éves Irina Shayk, de a plus size modelleken is csodásan mutattak az új kollekció darabjai. Kattints a galériára és nézd meg Michael Kors 2024-es őszi-téli kollekciójának legszebb darabjait!

Michael Kors pontosan tudja, hogy hogyan öltözködik egy mai modern nő. Olyan darabokat tervezett, amelyek 20-30 év múlva is hordhatóak lesznek.
Kattints a további képekért!

Lead kép: Getty Images, forrás: Haarpers Baazar, Elle.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Az uralkodó rákbetegsége miatt a Mirror értesülései szerint rájött arra, hogy túl rövid az élet, ezért drasztikus lépést tervez, ami megváltoztathatja az egész királyi család életét.
Utazás
Az Egyesült Államok izraeli nagykövetsége pénteken figyelmeztette alkalmazottjait és családjaikat, hogy ne hagyják el Tel-Avivot és környékét, Jeruzsálem és Beér-Seva határát, miután Irán...
Lifestyle
A 120 ezer forintot meg nem haladó nyugellátásoknál méltányossági emelés kérhető - írja a Pénzcentrum. A lap felhívja a figyelmet: a KSH adatai alapján 2023 elején 423 ezer saját jogú nyugdíjasnak és...