Fashion&Beauty

Feltúrták a nagymama szekrényét: 8 sztár aki vintage ruhában tündökölt a vörös szőnyegen

A díjátadó gálák a szakmai elismerések mellett részben arról is szólnak, hogy a hírességek milyen személyre szabott couture vagy éppen a kifutóról frissen érkező, trendi ruhakölteményekben tündökölnek a vörös szőnyegen. Azonban mostanában a hollywoodi A-listás sztárok más divatirányt kezdtek el követni.

Újra hódít a retro divat

Az olyan hírességek, mint Kyle Jenner, Olivia Rodrigo, Carey Mulligan, és Elle Fanning is az újrahasznosítás mellett tették le a voksukat, és egy igazi vintage ruhadarabot választottak a 2024-es díjátadó szezonra. Legyen szó ikonikus '90-es évekbeli kifutós ruhákról vagy évtizedekkel korábbra nyúló archív ékszerekről, ezek a hírességek bebizonyították, hogy a retro stílus valóban időtlen. Kattints a galériára és mutatjuk a legszebb vintage stílusú ruhákat egyenesen a vörös szőnyegről!

Brie Larson egy 2004-es vintage Christian Lacroix ruhában a 2024-es Producers Guild Awards gálán.
Kattints a további képekért!

Lead kép: Getty Images, forrás: Vogue

Az immár 66. alkalommal megrendezett Grammy-díj átadón, ahogy mindig, most is felvonult a sztárvilág színe-java. Volt azonban, akinek idén sem sikerült a legjobban a ruhaválasztása.

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Az uralkodó rákbetegsége miatt a Mirror értesülései szerint rájött arra, hogy túl rövid az élet, ezért drasztikus lépést tervez, ami megváltoztathatja az egész királyi család életét.
Utazás
Az Egyesült Államok izraeli nagykövetsége pénteken figyelmeztette alkalmazottjait és családjaikat, hogy ne hagyják el Tel-Avivot és környékét, Jeruzsálem és Beér-Seva határát, miután Irán...
Lifestyle
A 120 ezer forintot meg nem haladó nyugellátásoknál méltányossági emelés kérhető - írja a Pénzcentrum. A lap felhívja a figyelmet: a KSH adatai alapján 2023 elején 423 ezer saját jogú nyugdíjasnak és...