Rengeteg magyar városba kerül új trafibox, ezeken az utcákon már biztosan találkozhatsz velük

Lecsap a rendőrség a gyorshajtókra, ráadásul elég sok trafiboxot készülnek bevetni. Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) nyilvánosságra is hozta, mire kell számítani.

A trafiboxok miatt elég komolyan visszaszorultak a gyorshajtások a veszélyes szakaszokon

Egyre több autós szúrhatta már ki az utak mellett a jellegzetes megjelenésű, kis betontalapzaton álló szürke dobozokat. A rendőrség ugyebár ezeket elnevezte trafiboxoknak, amiknek komoly visszatartó ereje van, ha esetleg egy bizonyos útszakaszon lassítani szeretnék a forgalmat.

Ezek többségében üresek, de az autósok természetesen nem mernek kockáztatni. Ha a rendőrség úgy dönt, akkor bármikor el tud bennük helyezni egy trafipaxot.

Most egyre több magyar városban fog feltűnni a kis doboz. A galériánkból kiderül, hol kell rájuk számítani!

Az autóban ülve ugye képtelenség kiszúrni, hogy a dobozban, vagyis a trafiboxban van-e műszer.
Kattints a további képekért!

Egy nyugdíjas is internetes böngészés közben talált rá az internetes hirdetésre, aztán 5 millió forintja bánta. A csalók meggyőző történetet adtak elő.

Leadfotó: MTI Fotó – Mohai Balázs

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Lifestyle
Sztárok
Priscilla Presley nemrég régi emlékeket idézett fel, és őszintén mesélt arról, milyen is volt igazán együtt élni Elvis Presleyvel a memphisi Gracelandben.
Sztárok
Katalin hercegné és Vilmos herceg igyekeznek megóvni gyermekeiket a túlzott médiafigyelemtől, olykor-olykor azonban megörvendeztetik a rajongókat egy-egy családi kulisszatitokkal – épp így tett a...