Fashion&Beauty

Victoria Beckham ruhában jelent meg Letícia királyné: ritka az ilyen pazar összhatás

Letícia királyné számára fontos, hogy lépést tartson a változó trendekkel, így nem meglepő, hogy az ő ruhatárába is került valami a Mango és Victoria Beckham közös kollekciójából.

Fantasztikus outfit

Letícia királyné az európai uralkodó családok egyik legmeghatározóbb és legbefolyásosabb női tagja, így folyamatosan az előtérben van, éppen ezért minden nap ügyelnie kell arra, milyen darabokat húz elő a gardróbjából. Persze, ez egyáltalán nem jelent számára kihívást, épp ellenkezőleg: mostanra fekete öves mesterévé vált annak, hogyan kell egy sikkes kosztümszettet tökéletesen viselni – ráadásul bármilyen színben vagy fazonban ölt magára ilyen outfitet, a végeredmény kivétel nélkül mindig pompás. VI. Fülöp felesége legutóbb a Gran Angular Youth Literature Awards díjátadón tette tiszteletét, amit az egykori Királyi Postahivatal épületében rendeztek meg Madridban – az előkelőség most sem okozott csalódást az outfitjével, és sikerült lenyűgöznie minden jelenlévőt. Galériánkban megmutatjuk, milyen bámulatosan nézett ki:

Április végén debütált a Mango és Victoria Beckham közös kollekciója, ami az első pillanattól kezdve nagy népszerűségnek örvend a vásárlók körében. A kollaboráció igazi divatkülönlegesség, a darabok pedig hűen tükrözik a focistafeleség elegáns, letisztult és makulátlan stílusát.
Kattints a további képekért!

VI. Fülöp feleségének hivatalos megnevezése Spanyolország királynője, de ha rajtunk múlna, Letícia a divat királynője címet is viselhetné.

Leadfotó: Carlos Alvarez/Getty Images

Forrás: HELLO! Magazine

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Fashion&Beauty
Utazás
Sokak számára a nyári szabadság utazásról, feltöltődésről szól. Egy friss kutatás felmérte, hogyan készülünk mi magyarok a nyaralásra, mennyire vagyunk elővigyázatosak és milyen stratégiákkal...
Lifestyle
Igazi kánikulai meleg van, de a kemény viharok sok helyen meg fogják cibálni a forróság bajszát. A gond csak, hogy jégesőre is számítani kell.
Lifestyle
A Netflix jelenlegi filmje végre IMDb-n sem kapott éles lepontozást a közönségtől, szóval tényleg megéri majd bepróbálni.