Fashion&Beauty

Ez a cipő Kamilla kedvence: a királyné 20 éve viseli az ikonikus darabot

Kamilla királyné vintage körömcipőben lejtett végig a Buckingham-palotában tartott kerti partin, ezzel kifejezve a dizájner kiegészítők iránti vonzalmát.

Beszéljünk az anyai kiégésről!

A Femcafe és a P&A Productions közös szervezésében létrehoztuk az Anya jól van(?) konferenciát, amely az édesanyák mentális jóllétének témáját járja körül szakmai előadásokkal, beszélgetésekkel, sztárvendégekkel, ezzel elindítva a valódi társadalmi párbeszédet ezen a nagyon fontos területen.

Időpont: 2024.05.23. 16.00 - 20.00

Helyszín: Magnet Ház (1062, Budapest, Andrássy út 98.)

Jegyek 2900Ft-os áron, ide kattintva vásárolhatók! A jegyvásárlók között kisorsolunk Vida Ágnes legújabb kötetéből, a "Gyerekek és kütyük - Hogyan befolyásolja a digitális média a gyerekedet?" című könyvből 5 db-ot.

A konferencián jelen lévők között kisorsolásra kerül 3 db 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékutalvány.

Az esemény támogatója a Rossmann és a FruttaMax.

Rajong érte

A Buckingham-palota egyik várva várt eseménye minden évben a tavaszi-nyár eleji kerti parti, ahol a királyi család tagjai nagykövetekkel, hivatalnokokkal, illetve egyházi és egyesületi vezetőkkel találkoznak, hogy közösen eltöltsenek egy nyugodt, kellemes délutánt. Az esemény divatszempontból is jelentős, hiszen ahogyan azt már a korábbi esztendőkből megtapasztalhattuk, a vendégek és a royalok a legsikkesebb összeállításaikat, kalapjaikat, valamint kiegészítőiket öltik magukra, rengeteg inspirációt adva ezzel a rajongóknak – a show-t persze mindig Katalin walesi hercegné lopja el, ám idén a közelmúltban diagnosztizált rákbetegsége miatt nem volt jelen a partin. De persze így is sok különleges outfitet csodálhattunk meg, amik közül az egyik legkiemelkedőbbet Kamilla királyné szolgáltatta, méghozzá egy igencsak elegáns magassarkúban; galériánkban megmutatjuk!

A brit királyi család egyik legnépszerűbb rendezvénye a kerti parti, melynek a Buckingham-palota ad otthont. Minden évben közel 30.000 vendéget hívnak meg egy kellemes, nyár eleji délután eltöltésére, amire előre megtervezett és átgondolt szettekben érkezik mindenki.
Kattints a további képekért!

Kamilla királyné, ahogy a brit királyi család minden tagja, igencsak nehéz időszakon megy keresztül, bár próbálja megőrizni az összeszedettség látszatát, a testbeszéd szakértő szerint nagyon megviselik őt a történtek.

Leadfotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images

Forrás: HELLO! Magazine

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Fashion&Beauty
Lifestyle
Szerencsések azok, akik az alábbi három csillagjegyben születtek - nekik ugyanis remek hetük lesz!
Lifestyle
Az alábbi három csillagjegy egyike alatt születtél? Akkor várhatóan a te hetedet is próbatételek nehezítik meg.
Fashion&Beauty
A forró hónapok megérkezésével nemcsak a ruhatárunk frissül fel könnyed, szellős darabokkal, hanem a sminkünk is új, élénkebb és frissebb irányt vesz.