Mi a hazai sztárok gyönyörű hajának titka? Most elárulják!

A napokban rendezték a Schwarzkopf Gliss- For Every You PR sajtóeseményét, ahol olyan sikeres nők kalauzoltak el minket életük legfontosabb kulisszái mögé, mint Szabados Ági, a Libertine könyvesboltok tulajdonosa és Kiss Virág fitness világbajnok.

Beszéljünk az anyai kiégésről!

A Femcafe, az EMMA Egyesület és P&A Productions közös szervezésében létrehoztuk az Anya jól van(?) konferenciát, amely az édesanyák mentális jóllétének témáját járja körül szakmai előadásokkal, beszélgetésekkel, sztárvendégekkel, ezzel elindítva a valódi társadalmi párbeszédet ezen a nagyon fontos területen.

Időpont: 2024.05.23. 16.00 - 20.00

Helyszín: Magnet Ház (1062, Budapest, Andrássy út 98.)

Jegyek 2900Ft-os áron, ide kattintva vásárolhatók! A jegyvásárlók között kisorsolunk Vida Ágnes legújabb kötetéből, a "Gyerekek és kütyük - Hogyan befolyásolja a digitális média a gyerekedet?" című könyvből 5 db-ot.

Az esemény támogatója a Rossmann és a FruttaMax.

A konferencián jelen lévők között kisorsolásra kerül 3 db 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékutalvány.

Erős haj. Erős én.

Az inspiráló estén a gyönyörű budapesti panoráma mellett, az idei év legtrendibb és legvonzóbb frizuráinak bemutatóját is láthatták a meghívott vendégek, olyan ikonikus nők társaságában, akik hajtörténeteik által betekintést engedtek abba, hogy miként is váltak igazán sikeressé. A csodás frizurák mellett, kellemes zene, ínyenc fogások és Gliss signature koktél különlegességek garantálták a felhőtlen szórakozást. Az est házigazdája Peller Mariann volt, és az olyan neves sztárvendégek, mint Szabados Ági, Kiss Virág, Tóth Andi, Tolvai Reni, Anfisa Bulgakova, és Dávid Petra elárulták, hogy hogyan ápolják és óvják meg hajuk szépségét a mindennapokban.

Kattints a videóra és ismerd meg a hazai sztárok hajápolási rutinját:

Lead kép: 123rf

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Az utazás kétségtelenül az egyik legjobb dolog a világon, de a vele járó jetlagről valószínűleg mindenki szívesen lemondana. Szerencsére van egy egyszerű trükk, amellyel könnyebbé teheted az átállást...
Lifestyle
Már messziről kiszúrta a nőt az út közepén, le is lassított.
Lifestyle
Pedig minden pontosan úgy lett, ahogy kérte. De azért valaki gondolkozhatott volna picit.