Időjárás: megdöbbentő, ami a héten vár ránk, ettől a térképtől te is dobni fogsz egy hátast

Valóban elképesztő, ami az időjárásban történik Magyarországon. A Tiszántúlon is hihetetlen dolog történt, elég csak megnézni a térképet.

Napközben nyugodtan hanyagolhatjuk a téli kabátot.

Sokan teszik fel a kérdést, hogy valóban február van? Teljesen jogosan, mert ilyenkor általában még havazásra is lehet számítani, de úgy robbant be a tavasz, ahogyan nem sajnálta. A hótól nagyon messze vagyunk, szóval tényleg megbolondult egy kicsit az időjárásunk.

A HungaroMet Zrt. is beszámolt róla, hogy megdőlt a hajnali országos és fővárosi melegrekord is szombaton. A holnapi nap is elég érdekes lesz, és a meteorológusok már arra készülnek, hogy újabb melegrekord dőlhet meg. Úgy néz ki, hogy ez most egy ilyen február.

Mire kell számítani a héten az időjárás szempontjából, és mi az a térkép, amitől biztosan leesik majd az állad? Nos, a galériánkban mindent megmutatunk!

A hétvégi esős időjárást okozó hullámzó frontrendszer elhagyta a térségünket. Továbbra is marad a meleg, kora tavaszias idő, olyannyira, hogy kedden a napi melegrekord is megdőlhet.
Kattints a további képekért!

A kék zónák lakóinak étrendjét mindenképp megéri követni, ők ugyanis azok az emberek, akik a világon a legtovább élnek a rendelkezésre álló adatok szerint.

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Sztárok
Nicole Kidman időtlen szépségét évtizedek óta áhítattal csodálják rajongói, egy nemrégiben készült címlapfotó viszont igencsak nagy vitát indított útnak közöttük.
Sztárok
Azok a színészek, akik már egészen korán belecsöppennek a hollywoodi csillogás világába, gyakran egész életükön át hordozzák a fiatalkori hírnév okozta hatásokat. Ehhez hasonlóan indult a ma már...
Lifestyle
Kutatók szerint két olyan szuperélelmiszer is létezik, amely segíthet a demencia megelőzésében, csökkenti a korai halálozás kockázatát, sőt még a rákos megbetegedések kialakulása ellen is hatásos.