Rengeteg magyar városba kerül új trafibox, ezeken az utcákon már biztosan találkozhatsz velük

Lecsap a rendőrség a gyorshajtókra, ráadásul elég sok trafiboxot készülnek bevetni. Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) nyilvánosságra is hozta, mire kell számítani.

A trafiboxok miatt elég komolyan visszaszorultak a gyorshajtások a veszélyes szakaszokon

Egyre több autós szúrhatta már ki az utak mellett a jellegzetes megjelenésű, kis betontalapzaton álló szürke dobozokat. A rendőrség ugyebár ezeket elnevezte trafiboxoknak, amiknek komoly visszatartó ereje van, ha esetleg egy bizonyos útszakaszon lassítani szeretnék a forgalmat.

Ezek többségében üresek, de az autósok természetesen nem mernek kockáztatni. Ha a rendőrség úgy dönt, akkor bármikor el tud bennük helyezni egy trafipaxot.

Most egyre több magyar városban fog feltűnni a kis doboz. A galériánkból kiderül, hol kell rájuk számítani!

Az autóban ülve ugye képtelenség kiszúrni, hogy a dobozban, vagyis a trafiboxban van-e műszer.
Kattints a további képekért!

Egy nyugdíjas is internetes böngészés közben talált rá az internetes hirdetésre, aztán 5 millió forintja bánta. A csalók meggyőző történetet adtak elő.

Leadfotó: MTI Fotó – Mohai Balázs

Oldalak

Lifestyle
Három tisztán magyar hátterű piaci szereplőről van szó, mely újabban rendhagyó innovációval kísérletezget.
Sztárok
Kevesen tudják, de III. Károly brit király több szálon is kötődik Magyarországhoz, egy alkalommal pedig rendhagyó videóüzenetet is küldött nekünk, melyen az anyanyelvünkön szólt hozzánk.
Lifestyle
Mindannyian találkoztunk már a hűtőből áradó kellemetlen szaggal, ami egy igazi rémálom lehet a mindennapokban. Erre is van megoldás!