Utazás

Titokzatos járatokat indít egy légitársaság - te felülnél egy repülőre, amely fogalmad sincs, hová tart?

Te felülnél egy olyan repülőre, amelynek nem ismered az úti célját? Nos, bár első hallásra elég ijesztőnek tűnik, sokak számára mégis vonzó az ajánlat.

Ismeretlen célállomás

A modern utazás kalandjai új szintre emelkednek a Scandinavian Airlines "Ismeretlen Célállomás" nevű kezdeményezésével. Ez a program lehetővé teszi az utasok számára, hogy vakmerően felszálljanak egy olyan repülőre, ahol a célállomás előttük teljesen rejtve marad. Persze sok kérdés merülhet fel bennünk a kezdeményezés kapcsán, többek között, hogy mégis milyen ruhákat vigyünk magunkkal egy olyan utazásra, ahol nem ismerjük az úti célt, ennek ellenére viszont úgy tűnik, elég sokan nyitottak a rejtélyes utakra. Olvass tovább a részletekért!

Az Ismeretlen Célállomás nevű kezdeményezés lényege, hogy az utasoknak fogalma sincs, hová viszi őket a repülő. A résztvevők csak a repülés közben tudják meg, hova tartanak, ami izgalmas lehetőséget kínál az ismeretlen felfedezésére. A program óriási sikernek örvendett, több mint 1000 ember iratkozott fel mindössze néhány perc alatt.
Kattints a további képekért!

Európa legfontosabb helyei közül néhányat csak viszonylag kevés ember látogathat. Ezek olyan szigorúan titkos épületek, melyek falai több értékes, titkosított dokumentumot és kormányzati titkot rejtenek.

Leadfotó: 123rf, forrás: eonline.com

Oldalak

Utazás
Sztárok
Az uralkodó rákbetegsége miatt a Mirror értesülései szerint rájött arra, hogy túl rövid az élet, ezért drasztikus lépést tervez, ami megváltoztathatja az egész királyi család életét.
Utazás
Az Egyesült Államok izraeli nagykövetsége pénteken figyelmeztette alkalmazottjait és családjaikat, hogy ne hagyják el Tel-Avivot és környékét, Jeruzsálem és Beér-Seva határát, miután Irán...
Lifestyle
A 120 ezer forintot meg nem haladó nyugellátásoknál méltányossági emelés kérhető - írja a Pénzcentrum. A lap felhívja a figyelmet: a KSH adatai alapján 2023 elején 423 ezer saját jogú nyugdíjasnak és...