Megérkezett a nagy bejelentés Szoboszlai Dominikkal kapcsolatban, de titkolózás még így is van

Szoboszlai Dominik egyre jobban a figyelem középpontjába kerül. Ugye közeledik a labdarúgó Európa-bajnokság is, de most a korgó hasú rajongók kerülnek a középpontba.

Te megkóstolnád Szoboszlai kedvenceit?

Legközelebb jövő hét hétfőn láthatjuk Szoboszlai Dominikot éles bevetésen, mivel a Liverpool az Aston Villa otthonában lép pályára, ami nem ígérkezik könnyű mérkőzésnek.

Viszont kizárhatjuk, hogy Jürgen Klopp gárdája megnyerje a bajnokságot, a harmadik hely meg gyakorlatilag nincsen veszélyben az angol bajnokságban. Szoboszlai is fejben már a nyáron kezdődő labdarúgó Európa-bajnokságra koncentrálhat.

Közben a marketing is körüllengi a sztárfocistát, de hogy mire készülnek konkrétan, az a galériánkból kiderül!

Szoboszlai Dominik a Telekom után újabb világmárkával kötött megállapodást, és a McDonald’s csapott le rá.
Kattints a további képekért!

Jól megy Szoboszlai Dominik szekere, bár a sztárfocista úgy néz ki, csak egyetlen kupát nyer idén a Liverpoollal. Fejben közben már a labdarúgó Európa-bajnokságra is készül.

Leadfotó: MTI Fotó – Kovács Tamás

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Utazás
Sokak számára a nyári szabadság utazásról, feltöltődésről szól. Egy friss kutatás felmérte, hogyan készülünk mi magyarok a nyaralásra, mennyire vagyunk elővigyázatosak és milyen stratégiákkal...
Lifestyle
Igazi kánikulai meleg van, de a kemény viharok sok helyen meg fogják cibálni a forróság bajszát. A gond csak, hogy jégesőre is számítani kell.
Lifestyle
A Netflix jelenlegi filmje végre IMDb-n sem kapott éles lepontozást a közönségtől, szóval tényleg megéri majd bepróbálni.