Görög Zita Geszti Péterrel beszélgetett, de közben egy olyan sorscsapás érte, amire ő sem volt felkészülve

Az ember néha szokta azt érezni, hogy a lehető legrosszabb napon van túl. Görög Zitával rengeteg mindent történt, de az élet nem akart leállni a pofonokkal.

A modellt szabályosan üldözte a balszerencse

Tovább folytatódik a Viasat 3 csatornáján Geszti Péter műsora, az Adom a napom. A széria ugye a Televíziós Újságírók Díján a legjobb talkshow címet is bezsebelte.

A héten olyan vendégeket lehet figyelemmel kísérni, mint Rákóczi Feri, Ábel Anita, Kiss Gergely és Görög Zita. Utóbbi nem is sejtette, hogy egy borzalmasan nehéz nap vár rá. A modell tényleg lassan azt érezte, hogy minden rossz energia őt találja meg.

A galériánkban megmutatjuk, hogy miket kellett átélnie Görög Zitának!

Görög Zitának voltak biztosan nehéz napjai az életében, de ilyen valószínűleg még nem. Olyan érzése lehetett, mintha a balszerencse állandóan őt keresné, és sehova se tud elbújni előle.
Kattints a további képekért!

A hírességet gyermekkorában meleg családi légkör vette körül, s jószerivel csak kamaszkorában vette észre, hogy édesapja a kelleténél gyakrabban nyúl a pohár után.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Egészség
Bár az ecetes és a citromos víz rendkívül népszerű a diétázók körében, jobb elővigyázatosan és óvatosan fogyasztani ezeket az italokat, ugyanis nagy veszélyeket tartogathatnak egészségünkre nézve.
Sztárok
Apák napja alkalmából Katalin megosztott egy friss fotót, ahol Vilmos látható három gyermeke társaságában, ám a kép sokkal többet üzen, mint azt egyesek gondolnák.
Lifestyle
Szakértői tippek a fájdalmas napégés enyhítésére és a hámlás megelőzésére.