Sztárok

A Házasság első látásra Petrája készen áll egy új kapcsolatra: "Elvált nő vagyok és várom a férfiak jelentkezését!"

Nemrég véget ért a Tv2 nagy sikerű realityje a Házasság első látásra, amelyben az egyik legmegosztóbb, és legbalhésabb házaspár Dávid Petra és Kabai András volt. Kapcsolatuk elég viharosan indult, a férfi sokszor megalázta feleségét, majd kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva még a kísérlet végét sem várták meg és időközben szakítottak. Petra a Schwarzkopf Gliss- For Every You PR eseményén a Femcafe.hu-nak elárulta, hogyan alakult azóta az élete és mik a jövőbeli tervei.

Újra nyitott a szerelemre

Petra a műsor közben és után is rengeteg üzenetet és támogatást kapott a nézőktől. Szereti, ha az utcán felismerik és odamennek hozzá pár szót váltani. Főként hasonló, bántalmazó kapcsolatban élő nők keresték meg, akik tudtak azonosulni a problémájával, de jó pár férfi is jelentkezett, hogy szívesen elvennék őt feleségül. Petra elmondta, hogy Andrissal azóta sikerült tisztázni a kapcsolatukat, jó viszonyban maradtak és vannak közös terveik a jövőt illetően. Petra most azt tervezi, hogy rövidre vágatja a haját és befesti világosabbra, hátha így elnyerheti Andris szívét. Ami a karriert illeti, érdekli a média világa és szívesen szerepelne még más műsorokban is, valamint idén újra jelentkezett a Miss Influencer Hungary versenyre és célja, hogy bejusson a döntősök közé.

A Petrával készült teljes interjút a videóra kattintva tekintheted meg:

Lead kép: TV2

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Sztárok
Sztárok
A nyolcvanas-kilencvenes években nem készülhetett színvonalas vígjáték Meg Ryan nélkül: a színésznő annak idején egész Hollywoodot az ujja köré csavarta, a kétezres években mégis kikopott a...
Lifestyle
A Nyilas legyen óvatos, mert balesetveszélyes helyzetbe kerülhet. Napi horoszkóp!
Sztárok
Érte rajong most az egész világ, ami nem is csoda, hiszen nemcsak hihetetlenül tehetséges, de jóképű is.