Sztárok

Nem mindenki fordított hátat Harrynek: ők álltak ki egyedül a herceg mellett

Elsődleges információk szerint Harry hercegnek teljesen egyedül kellett részt vennie az Invictus Games jubileumi eseményén, mostanra azonban kiderült, hogy akadt a famíliából támogatója.

Beszéljünk az anyai kiégésről!

A Femcafe és a P&A Productions közös szervezésében létrehoztuk az Anya jól van(?) konferenciát, amely az édesanyák mentális jóllétének témáját járja körül szakmai előadásokkal, beszélgetésekkel, sztárvendégekkel, ezzel elindítva a valódi társadalmi párbeszédet ezen a nagyon fontos területen.

Időpont: 2024.05.23. 16.00 - 20.00

Helyszín: Magnet Ház (1062, Budapest, Andrássy út 98.)

Jegyek 2900Ft-os áron, ide kattintva vásárolhatók! A jegyvásárlók között kisorsolunk Vida Ágnes legújabb kötetéből, a "Gyerekek és kütyük - Hogyan befolyásolja a digitális média a gyerekedet?" című könyvből 5 db-ot.

A konferencián jelen lévők között kisorsolásra kerül 3 db 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékutalvány.

Az esemény támogatója a Rossmann és a FruttaMax.

Nem hagyták magára

Mint ismert, Harry a héten tért vissza Londonba, hogy megünnepelje az általa alapított Invictus Games névre keresztelt sportesemény 10. évfordulóját. A Szent Pál-székesegyház előtt nagy tömeg várta a szerdai istentiszteletet megelőzően, ahova ő maga teljesen egyedül érkezett, ugyanis felesége, Meghan Markle nem utazott vele az Egyesült Királyságba, hanem otthon maradt közös gyermekeikkel Kaliforniában. Kiderült továbbá, hogy a herceg sem édesapjával, III. Károllyal, sem pedig fivérével, Vilmossal nem találkozott, ráadásul a szűk családi körből senki nem jelent meg a katedrálisban, hogy csatlakozzon a sussexihez az ünnepség apropóján. Azonban Harry mégsem volt teljesen egyedül: helyszíni beszámolók szerint a jubileumi rendezvényen olyan személyek is tiszteletüket tették, akik különleges helyet foglalnak el a herceg szívében; részletek a galériában!

A Town & Country közreműködő szerkesztője, Victoria Murphy is jelen volt a szerdai esemény helyszínén, tudósítása révén pedig kiderült, honnan kapott egyedüli támogatást a családjából a herceg.
Kattints a további képekért!

Annyi biztos, hogy ez nem fog segíteni, hogy Meghan Markle és a királyi család kapcsolata javuljon. III. Károly király és Harry herceg felesége most vetélytársak lettek.

Leadfotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images

Forrás: Harper's Bazaar

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Sztárok
Egészség
Bár az ecetes és a citromos víz rendkívül népszerű a diétázók körében, jobb elővigyázatosan és óvatosan fogyasztani ezeket az italokat, ugyanis nagy veszélyeket tartogathatnak egészségünkre nézve.
Sztárok
Apák napja alkalmából Katalin megosztott egy friss fotót, ahol Vilmos látható három gyermeke társaságában, ám a kép sokkal többet üzen, mint azt egyesek gondolnák.
Lifestyle
Szakértői tippek a fájdalmas napégés enyhítésére és a hámlás megelőzésére.