Fashion&Beauty

Kulisszatitkok a MET-gála frizuráiról – Így készült többek között Stella McCartney és Zendaya frizurája

Az idei New York-i MET-gálán a Dyson hét fodrásszal működött együtt, hogy olyan elképesztő frizurákat kreáljanak, amelyek még a vörös szőnyegen is kiemelkedő hatást értek el.

Hírességek és fodrászaik

A továbbiakban az egyes frizurákat mutatjuk meg az ihletettség pillanatától az eredményig. A kulisszák mögötti és termék fotók pedig letölthetitek innen.

Harris Reed – Peter Burkill

Inspiráció:

„A preraffaelita művészet varázslatos szépségéből merítve ihletet, aprólékosan megalkottuk a megélt bájt megtestesítő frizurát, kiemelve Harris Reed hosszú, erodált rézfürtjeit, amelyek kecsesen omlanak le a hátán. Ennek az elbűvölő megjelenésnek az eléréséhez bonyolult fonatokat és finom vízhullámokat kellett készítenünk, megidézve a korszak romantikus vonzerejét. A frizura kiegészítéseként Harris egy egyedi darabot viselt, amely a legújabb kollekciójából, a „Shadow Dance”-ből merített ihletet, ahol az archív tapétákat újjáélesztették, selyemmé csupaszították, és ruhadarabokra varázsolták, a szépség újjáéledését szimbolizálva, összhangban az idei Met-gála témájával.”

Harrid Reed MET frizurája - Femcafe

Lépések:

 1. A MET-gála megjelenésünk első állomásához a Dyson Supersonic™ hajszárítót választottam, a lágy fúvófej tartozékot használva Harris hajának szárításához, amelyet nemrégiben egyedi, 30 hüvelykes rézből készült hosszabbításokkal láttam el.
 2. Amikor a haj már 75%-ban megszáradt, átváltottam a Dyson Airwrap™ multi-stylerre, a puha simító kefe és a kerek volumennövelő kefe tartozékokat használtam a szárítási folyamat befejezéséhez és a haj dúsabbá tételéhez.
 3. Ezt követően befontam a kiválasztott hajszakaszokat, és a Dyson Corrale™ hajvasalót 185 fokra állítottam, finoman feszítettem a fonatokat, kicsalogatva a textúrát és rögzítve azt a hosszú élettartam érdekében, extrém hőhatás nélkül.
 4. Miután hagytam a fonatokat kihűlni, óvatosan kibontottam őket, felfedve a kialakult bonyolult mintákat. A Dyson Corrale™-lal ezután előre-hátra ringattam a hajat, vízi hullámokat formálva, különösen az arc keretezésére összpontosítva.
 5. Az utolsó simításokhoz a Dyson Airwrap™ Coanda simító-szárító tartozékát használtam, hogy kisimítsam a hajszálakat és kifinomult külsőt érjek el, életre keltve ezt a reneszánsz ihletésű víziót.

Zendaya – Ursela Stephen

Inspiráció: Finom szépség, nagyon kényes, nagyon magabiztos

Lépések:

 1. Miután a hajat samponoztuk, adjuk hozzá a Living Proof Triple Bond Complexet.
 2. A Dyson Supersonic r™ professzionális hajszárítóval magas hőfokon és magas légáramlási fokozaton megszárítjuk.
 3. Miután a haj megszáradt, adjuk hozzá a Living Proof 5 az 1-ben hajformázó kezelést.
 4. Gyűjtsük össze a hajat egy elegáns, alacsony kontyba, és rögzítsük hajgumival, csavarjuk és tűzzük a hajat egy gyönyörű formába (én egy callalily-t használtam).
 5. Ezután fésüljük fel a haj felső rétegét a haj többi részétől elválasztva.
 6. A Dyson Corrale™ hajvasalóval alacsony hőfokozaton göndörítsük be a tincseket, hogy angyali befejezést varázsoljunk.
 7. Alakítsuk és formázzuk ezeket a tincseket tetszés szerint – Rögzítsük őket a Living Proof Flex hajlakkal.

Stella McCartney – Tina Outen

Lépések:

 1. Stella haját először a Dyson Supersonic r™ professzionális hajszárítóval magas hőfokon és magas légáramlási fokozaton diffúzorral szárítottuk, hogy elősegítsük a hajtövek kiemelését és részben megszárítsuk.
 2. Ezután a Pro Concentrator tartozékot használtuk egy erős, sima, volumenes fújás befejezéséhez, amelyet kerek kefére tekertek, és rögzítették, hogy beállítsák.
 3. Ezután kifésültük Stella haját és enyhén megcibáltuk, hogy növeljük a gyökér erejét, és sima, szoros csomóba fésültük vissza, így a tetején térfogat és textúra maradt, Stella pedig a kezével dörzsölve a haj felületét növelte a hatást, lehetővé téve a könnyed befejezést.
 4. A hajvonal letisztázásának utolsó lépését a Dyson Supersonic r™ professzionális hajszárító flyaway tartozékának használatával végeztük el, magas hő- és magas légáram beállítások mellett, felfelé irányuló mozdulatokkal, amit a Dyson Supersonic r™ új formája megkönnyített, hogy tiszta, sima felületet biztosítson Stella nyakszirtjének ívén. Ezáltal egy fényes, dús frizura jött létre, amely a végén enyhén zilált volt. Hűen Stella jellegzetes, könnyed, elegáns stílusához.

Dyson Supersonic r professzionális hajszárító - Femcafe

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Fashion&Beauty
Sztárok
Emma Watson újra szerelmes, egy intelligens és igazán sármos fiatalember rabolta el a színésznő szívét.
Sztárok
Bár sokan úgy gondolják, hogy György már a kezdetektől tudta, hogy egy napon ő foglalja majd el a trónt apja után, ez egyáltalán nem így van: a herceg viszonylag későn szembesült a rá váró...
Sztárok
A legendás karakterszínész Mads Mikkelsen fia a megszólalásig hasonlít a híres édesapjára, bár Carl Jacobsen nem használja ki ennek az előnyeit, ugyanis nem lett belőle sem színész, sem pedig modell...