Fashion&Beauty

Katalin hercegné és Meghan Markle legtutibb stílustrükkjei - minden nőnek érdemes ellesnie néhányat!

Már megszokhattuk, hogy Katalin hercegné és Meghan Markle megjelenése mindig tökéletes, de gondoltál már arra, hogy néhány stílustrükköt te magad is könnyedén elleshetnél tőlük?

Alkosd újra szettjeiket!

A királyi család rajongóinak biztosan sokszor feltűnt már, milyen nagyszerű is Katalin hercegné és Meghan Markle stílusa. A jó hír, hogy csodálatos stílusukból akár te magad is inspirációt meríthetsz, egy kis szemfülességgel ugyanis felfedezhetünk néhány hasonlóságot a két hölgy öltözködésében, melyek bármely szettjüket igazán csinossá varázsolják. Kételyeid támadnak, ha azt mondjuk, bárki öltözködhet úgy, mint a királyi család tagjai? Pedig valóban ez az igazság! Nézd meg a galériát és azt is megtudhatod, hogyan lehetséges ez!

Fenséges kalapok A királyi család minden tagja imádja a kalapokat. Bár ezek a kiegészítők a hagyományos megjelenés alapvető kellékei, úgy tűnik, a fiatalabb generációk is szívesen viselik. Bár Katalint gyakrabban láthatjuk formális öltözetben, valójában Meghan is a kalapokhoz nyúl olykor. Természetesen kalapot nem csak a királyi család tagjai viselhetnek, miért is ne hordhatnánk őket akár mi is a hétköznapok során? Párosítsd egy csodaszép nyári ruhával, vagy egy átmeneti kabáttal és már kész is lesz fenséges, hercegnéket meghazudtoló szetted!
Kattints a további képekért!

Hollywood komolyan veszi az "új év, új haj" kifejezést. Még csak február van, de már rengeteg frizuraváltással találkoztunk idén, köztük Jennifer Lopez elegáns mini bobjával, Zendaya új mikrofrufrujával vagy Eva Longoria shag frizurájával. De a legújabb lehet a legmegdöbbentőbb: Camila Cabello platinaszőke hajjal és tompa frufruval sokkolta a rajongóit az Instagramon.

Leadfotó: Getty Images, forrás: brightside.me

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Fashion&Beauty
Sztárok
A Glee című tévésorozat sztárja három tagból álló nevet választott a csöppség számára, a kommentelők azonban nem voltak maradéktalanul elégedettek a döntésével.
Sztárok
Mozifilmben csillogtathatja meg színészi tehetségét Marics Peti, méghozzá az idén debütáló Hogyan tudnék élni nélküled? című zenés-vígjátékban. A ValMar duó énekese nagyon izgatott a készülő...
Lifestyle
A gyógyíthatatlan neurodegeneratív betegséggel, ALS-sel küzdő alkotmányjogász úgy ítélte meg, az életvégi döntések meghozatalának magyarországi tilalma alapvető emberi jogait - különösen az emberi...