Lifestyle

Hétvégi szerelmi horoszkóp: A Nyilas készüljön arra, hogy terítékre kerül a házasság vagy a gyerekvállalás kérdése

A Vízöntő szívét sikeresen megdobogtatja egy új ismerőse. Hétvégi szerelmi horoszkóp!

III.21. - IV.20.

Kos

Úgy tűnik a hétvége folyamán előtör belőled a durcás kisgyerek, aki mindent akar és azonnal, nem kevés bosszúságot okozva ezzel partnerének és családjának. Légy türelmes és gondold át kétszer is mit mondasz, mert azzal könnyen megbánthatsz másokat. Ingerlékenységed rossz hatással van rád is, hiszen rengeteg okod van, ami miatt élvezhetnéd ezt a csodás hétvégét. Ne bosszankodj inkább nézz körbe, és értékeld mindazt amid van!


IV.21. - V.20.

Bika

Féltékenységi vita árnyékolja be a Bikák hétvégéjét, aminek hatása rányomja a bélyeget az egyébként gondtalan hangulatra. Ha mélyen magadba nézel, rájöhetsz, hogy valóban adtál-e okot a párodnak a féltékenységre, vagy csak ő lát rémeket. Vasárnap este felé tisztázhatjátok a félreértést, és átbeszélhetitek, hol volt az a pont, ahol félreértettétek a másikat. Fontos, hogy türelmes legyél és ne reagálj agresszívan. Ha partnered jogosan volt féltékeny, akkor érdemes elgondolkodni azon, vajon mi állhat a háttérben.


V.21. - VI.21.

Ikrek

A Hold és Merkúr nehezített fényszögkapcsolata miatt félreértések adódhatnak közted és a párod között. Nincs kedved a nagy veszekedéshez, ezért a hangulat eléggé feszült lehet az elkövetkezendő két napban. A legjobb, ha megvárod amíg a vihar magától elül, mert jelenleg nem tudod a konfliktust helyesen kezelni. Ha kissé lenyugodtatok, a következő hét elején visszatérhettek a félreértés tisztázásához.

VI.22. - VII.22

Rák

Továbbra is csak álmodozol az igaz szerelemről, de tenni nem igazán teszel érte. A hétvége kitűnő lehetőséget nyújt, hogy kezedbe vedd az irányítást, és végre a tettek mezejére lépj. Ahelyett, hogy vársz a csodára, neked magadnak kell megteremtened azt. Ha nyitott vagy, és kezdeményező, az univerzum is hasonlóképpen fog reagálni. Ez igaz abban az esetben is, ha kapcsolatban élsz. Ne mindig a párodtól várd el az első lépéseket, te magad is tehetsz lépéseket felé!

VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Nagyon megtetszik valaki neked szombaton, aki azonban úgy tűnik elérhetetlen számodra. Lehet, hogy nem volt szerencsés az első találkozás, és éppen túlságosan ráerőlteted magad. Vegyél vissza egy kicsit a tempóból és hagyd, hogy az események magukkal sodorjanak. Semmiképp se ragaszkodj görcsösen az elképzeléseidhez, hiszen, ha most nem is ő lesz az igazi számodra, annak valószínűleg nyomós oka van.

VIII.24. - IX.23.

Szűz

A hétvégén csak add önmagad, hiszen ez több mint elegendő az ismerkedésnél. Nem kell szerepeket játszanod vagy megfelelned mások elvárásainak, mert te önmagadban elég és szerethető vagy. Ha görcsösen kapaszkodsz mások vagy a társadalom által elvárt sztereotípiákhoz, az sosem vezet jóra. Egyedi vagy és különleges. A jövendőbeli partnered pont ezt fogja értékelni igazán. Ha kapcsolatban élsz, sem kell teljesen kifordulnod önmagadból, hiszen a szerelmed is pont a valódi személyiségedbe szeretett bele.


IX.24. - X.23.

Mérleg

Már régóta elhallgatsz valamit, amiről úgy érzed, most jött el az idő, hogy nyíltan és őszintén beszélj. Hogy ismét közel engedj magadhoz valakit, elengedhetetlen, hogy leszámolj a belső démonaiddal és kétségeiddel. Ahhoz, hogy a jövendőbeli pároddal őszinte tudj lenni, először saját magadnak kell bevallanod az igazat és felvállalnod az érzéseidet. Ha kapcsolatban élsz, elérkezettnek látod az időt, hogy egy fontos témáról nyíltan beszélj a partnereddel.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Ezt a hétvégét inkább a barátaiddal töltöd, mintsem szívügyekkel foglalkozz. Kissé unod már a randizást és a folyamatos párkeresést, ezért engedélyezel magadnak egy kis pihenőt. Jól is teszed, hiszen pont akkor fog szembejönni veled a szerelem, mikor nem kajtatsz görcsösen utána. Ha kapcsolatban vagy, akkor szakíts egy kis időt magadra, hogy hiszen a Skorpióként kiemelten fontos, hogy időről-időre kicsit egyedül legyél.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Ezen a hétvégén lehetőségetek nyílik átbeszélni jövőbeli terveiteket a partnereddel, és megvizsgálni, hol tart a párkapcsolatotok. Lehetséges, hogy amíg egyikőtök készen áll egy komolyabb elköteleződésre (legyen ez házasság, gyermekvállalás, ingatlanvásárlás vagy csak összeköltözés) addig a másik inkább még maradna a jelenlegi helyzet biztonságot jelentő keretei között. Ha egyedülálló vagy, a hétvégén te magad is felismerésre jutsz azzal kapcsolatban, mit is vársz el egy párkapcsolattól igazán.


XII.22. - I.20.

Bak

A Hold és Vénusz pozitív, támogató fényszögkapcsolata kihozza belőled a lágy és érzelmes énedet. Ez számodra is újdonság, hiszen Bakként a realitás talaján mozogsz, ritkán engedsz az érzelmeknek. Azonban ebben a két napban meglehetősen könnyen fejezed ki szeretetedet, és te magad is igényled az ölelést és simogatásokat. Ne feledd, hogy ez nem gyengeség, és nyugodtan felvállalhatod sebezhető oldalad, ez csak sokkal emberibbé és bátrabbá tesz téged a külvilág szemében.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Izgalmasan telik a hétvégéd, és az sem kizárt, hogy megismersz egy új személyt akivel meglepően jól érzed magad. A sok közös vonás és érdeklődés végtelen beszélgetési témákat szolgáltat nektek, ezért úgy tűnik, kezdesz kicsit belehabarodni. A szabadságodat azonban most is mint legfőbb kincsedet tartod szem előtt, ezért lazán kezeled a dolgot: erre a kötetlenségre és könnyedségre van most szükséged, ez nem is kérdés.


II.21. - III.20.

Halak

Magabiztosnak érzed magad, ha szívügyekről van szó, de vigyázz, te sem vagy tévedhetetlen! Most túl sok mindent tehetsz kockára szerelmi téren, és nem számolsz az esetleges következményekkel. Ne rohanj bele vakon a semmibe, mert ami elsőre jó ötletnek tűnik, az hosszú távon nem biztos, hogy az. A legjobb amit tehetsz, hogy óvatosan lépdelsz a célig és nem felejtesz el minden eshetőséget számításba venni.

Leadfotó: unsplash.com

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Lifestyle
Lifestyle
A nyár közeledtével mindig többekben merül fel a vágy, hogy egy kis testmozgással előcsalogassák addig elrejtett hasizmaikat. A legjobb pedig, hogy nem is kell túlzottan megerőltetned magad ehhez!
Lifestyle
A szúnyogok csapkodása helyett inkább ültess és hagyd, hogy a növények végezzék el munkát helyetted!
Sztárok
Kevesen tudják, hogy a Marvel-filmek szépségének, a 39 éves Scarlett Johanssonnak van egy ikertestvére, aki nemcsak szívdöglesztően fest, hanem igazi jótét lélek is.