Közeledik a balatoni szezon, de már most megbüntethetnek a rendőrök

Nem árt képben lenni, hogy milyen változások vannak a Balatonnál. Bár most még túl kell lendülnünk egy hidegfronton, de utána indul lassan a szezon.

Hamarosan ellepik a turisták a Balatont

A Balaton Magyarország legnagyobb és továbbra is legnépszerűbb tava, amely nyáron rengeteg turistát vonz belföldről is.

Sajnos olyan idők járnak, amikor a családoknak alaposan meg kell nézniük, hogy mire adnak ki pénzt, és sokan döntenek úgy, hogy a költségvetés helyrebillentéséhez a nyaralásból, szórakozásból kell lecsípni.

Aki viszont a Balaton mellett dönt, még arra sem árt figyelnie, hol büntethetik meg a rendőrök. Megmutatjuk a galériánkban, hogy mire érdemes figyelni!

A legtöbben ugye autóval szoktak útra kelni a Balatonhoz. Itt a jó idő közeledtével számítani kell a hétvégi dugókra, na meg arra is, hogy megbüntethetnek minket.
Kattints a további képekért!

Elgondolkodtál már rajta, vajon miért épp ezzel a névvel illetjük a magyar tengert?

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Egészség
Talán még nem késő, hogy nyárra jó formába tudj lendülni. Ha betartod ezeket a takácsokat, akkor egy hónap alatt rengeteg túlsúlytól tudsz megszabadulni.
Lifestyle
A Lidl igyekszik felhívni a vásárlók figyelmét, hogy indul az új üvegvisszaváltási rendszer. Az áruházlánc segítségével tényleg sokat tudsz spórolni.
Fashion&Beauty
Anya Taylor-Joy, az új Mad Max-film 28 esztendős üdvöskéje egy provokatív Mugler miniruhában tűnt fel a vörös szőnyegen, azonnal lehengerelve a rajongókat és a stílusszakértőket is.