Lifestyle

Heti horoszkóp, 2024.05.06. - 2024.05.12.: A Rák szerelmi élete sokkal pozitívabban alakul, mint azt gondolná

A Kos végre pontot tehet egy régi problémára vagy konfliktusra. Heti horoszkóp.

III.21. - IV.20.

Kos

A héten a csillagok megkönnyítik számodra egy régóta fennálló konfliktus vagy probléma megoldását. Békülékenyen közelítesz másokhoz és elfogadod a kompromisszumokat. Még az is előfordulhat, hogy visszanyered a bizalmadat valaki iránt, akivel régebben összekaptatok. A Vénusznak köszönhetően a szerelem is bekopogtathat, az életet pedig könnyednek és szórakoztatónak éled meg. Csak a szép pillanatokra koncentrálsz.


IV.21. - V.20.

Bika

A hét elején úgy érezheted, elvesztetted az erődet és a vitalitásodat. Fontos, hogy ne vállalj semmi olyat ebben az időszakban, ami túllépi a határaidat! A hét vége felé azonban már egyre erőteljesebbnek érzed magad, a lelked mintha új erőre kapott volna. Azonban a hétvégén mindenképp tarts egy kis szünetet, hogy kipihend az elmúlt napok fáradalmait.


V.21. - VI.21.

Ikrek

A hét első felében sorozatos akadályokba ütközhetsz, ami a kedvedet szegheti. Ne aggódj, később ezek az energiák fellazulnak és a hét további része sokkal könnyebb lesz számodra. Innentől kezdve a terveid jobban alakulnak, és ez motiválóan hat rád. Most nagyon társaságkedvelő és nyitott lehetsz, ezért biztosan nem leszel egyedül. Fontos, hogy belsőleg is készen állj új kapcsolatok kialakítására, főként ha jelenleg szingli vagy.

VI.22. - VII.22

Rák

Ha párkapcsolatban élsz, a héten harmónia és gyengédség köszönthet rátok. Nőként vágyódhatsz a romantika után, és ha szingli vagy karizmatikus megjelenésed a héten segítségedre lesz a flörtölésben. A pénzügyeiddel bánj a napokban óvatosan, a legjobb, ha a hét elején összeírod a kiadásaidat, hogy átfogóbb képet kapj a helyzetről.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Egyedülállóként élvezheted a szingliséget, értékeled a szabadságodat, és, hogy azt tehetsz, amit csak akarsz. Ebből kifolyólag, nehéz téged lenyűgözni. Ne feledd, hogy kapcsolatod is csak akkor működhet, ha teret adtok egymásnak. Pénzügyileg most nagyon megfontoltan tervezel, tudod, hogy hosszú távon mi válik hasznodra. Nagy lelki és mentális erővel bírsz ezen a héten.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Magabiztos és eltökélt lehetsz a héten, ami bár jó dolog, de vigyázz, hogy a hét vége felé ez ne csapjon át egoizmusba, főként párkapcsolati téren. Az egymás iránti empátia és türelem segít elkerülni a nagyobb konfliktusokat. A munkád területén most nagyobb szabadságra vágysz, a csapatmunka elvonja a figyelmedet, és megzavarja kreativitásodat. A Jupiter a héten új utakat mutat számodra, de mindenekelőtt nyugodtságra és harmóniára van szükséged.


IX.24. - X.23.

Mérleg

A héten központi témaként jelenhet meg életedben a méltányosság és igazság kérdésköre. Mind a munkahelyeden, mind a magánéletedben figyelmet kell szentelned ezeknek. A koncentrációt ezen a héten a Nap fényszögkapcsolatai zavarhatják, emiatt önmagaddal szemben több türelemre van szükséged. Stresszes időszak következhet és pénzügyileg sem árt, ha óvatos leszel. Könnyen túlzásokba eshetsz édességfogyasztás és vásárlás terén ezen a héten, ezért figyelj oda jobban, fogyassz elegendő zöldséget és gyümölcsöt is!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Ha szingli vagy, a héten intenzív érzelmekben lesz részed szerelmi téren. Előfordulhat, hogy érzéseid rövid időn belül mélyülnek el valaki iránt, akit különlegesnek gondolsz. Élvezd a kapcsolat kezdetét, a nagy beszélgetéseket és a harmóniát! A munkádban a héten motivált vagy, hála a Mars hatásának. A pénzügyeidben légy körültekintő, lehet, hogy egy apróság elkerülte a figyelmedet!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Túlzásokba eshetsz a héten, és előtörhet belőled az igazi hedonista. Mindenki megérdemel néha egy kis lazítást, de a hét vége felé már te is érzed, hogy illene összeszedned magad. Próbáld meg rendszerezni heti teendőidet és felállítani egy fontossági sorrendet. Energiaszinten a napokban közepes lehet, aktív vagy, de nem akarsz rekordokat döntögetni. Óvakodj a mértéktelen italfogyasztástól, mert könnyen másnaposság lehet az eredménye!


XII.22. - I.20.

Bak

Jelentős hangulatingadozássokkal indulhat a hét a Bakok számára, és szerdáig kész érzelmi hullámvasúton érezhetik magukat. A hét további felében azonban sikeresen koncentrálhatnak a céljaikra és feladataikra, ezáltal ők maguk is úgy érezhetik, hogy visszatért életükbe a harmónia. A pihenésnek most kiemelten fontos szerepe lesz, kerüljék a stresszt és a túlhajszoltságot, amennyiben ez nem sikerül annak súlyos egészségügyi következményei lesznek. Bár már jó idő van, ne felejtsék el akkor sem a napi vitaminadagokat!


I.21. - II.20.

Vízöntő

A Plútó a jegyeden való áthaladása arra ösztönöz, hogy felforgass mindent magad körül és rögtön cselekvésbe kezdj. Nyugodj meg, hiszen nem sürget semmi és most tetteid átgondoltsága és a megfontoltság a legelső, amit számba kell venned. Hajlamos lehetsz a héten a túlpörgésre és arra, hogy mások számára érthetetlen dolgokról beszélj. Próbáld meg tudatosan lecsillapítani az elméd és a lelked, mivel a hét végére már nagyon fáradtnak érzed magad.


II.21. - III.20.

Halak

Szeretet és együttérzést sugárzol, amivel vonzod magad köré a hasonló gondolkodású embereket. A héten biztosan részed lesz pár mély beszélgetésben olyanokkal, akiknek hasonló az értékszemléletük és a világnézetük. Keresd tudatosan a kapcsolódásokat, menj társaságba, és anélkül, hogy bármit is tennél, a megfelelő emberek meg fognak találni. Szerelmi téren most igazán pozitív eseményekre számíthatsz, de vigyázz, hogy ne ess túl hamar kísértésbe.

Leadfotó: unsplash.com

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Lifestyle
Sztárok
A herceg 8 év együttjárás után tette fel a nagy kérdést Katalinnak, de kiderült, hogy miért várakoztatta ennyi ideig szerelmét.
Lifestyle
Az Oroszlán fokozottan figyeljen oda az egészségére. Napi horoszkóp!
Sztárok
A Bad Boys univerzum gyakorlatilag neki köszönheti a legkultikusabb jelenetét, amikor Will Smith és Martin Lawrence rommá szívatja az ajtóban állva.