Lifestyle

Nem hizlal a csoki, ha ekkor eszed: akár még fogyhatsz is tőle

A csokoládét mindenki szereti, nem igaz? Nos, szerencsénk van, ugyanis kutatások bizonyítják, hogy akkor sem kell lemondanunk róla, ha épp diétázunk – csupán az nem mindegy, melyik napszakban fogyasztjuk.

Beszéljünk az anyai kiégésről!

A Femcafe és a P&A Productions közös szervezésében létrehoztuk az Anya jól van(?) konferenciát, amely az édesanyák mentális jóllétének témáját járja körül szakmai előadásokkal, beszélgetésekkel, sztárvendégekkel, ezzel elindítva a valódi társadalmi párbeszédet ezen a nagyon fontos területen.

Időpont: 2024.05.23. 16.00 - 20.00

Helyszín: Magnet Ház (1062, Budapest, Andrássy út 98.)

Jegyek 2900Ft-os áron, ide kattintva vásárolhatók! A jegyvásárlók között kisorsolunk Vida Ágnes legújabb kötetéből, a "Gyerekek és kütyük - Hogyan befolyásolja a digitális média a gyerekedet?" című könyvből 5 db-ot.

A konferencián jelen lévők között kisorsolásra kerül 3 db 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékutalvány.

Az esemény támogatója a Rossmann és a FruttaMax.

Nem feltétlenül árt a csokoládé

A csokoládénak nehéz ellenállni, könnyen függőséget okozhat, így sokan igyekeznek száműzni a mindennapjaikból, nem véletlenül: magas kalóriatartalma és cukortartalma könnyen vezethet súlygyarapodáshoz, illetve egészségügyi problémákhoz. Ellenállhatatlan íze azonban még így is sokszor képes elcsábítani még a legkitartóbbakat is, ráadásul mindeközben az agyban boldogsághormonokat szabadít fel, ami tovább növeli vonzerejét, így ha képesek vagyunk mértéket tartani, jobban járunk, ha néha engedünk a kísértésnek és megajándékozzunk magunkat egy kis édességgel. A közhiedelem szerint viszont diéta alatt nagy ívben kerülni kell, mert nemhogy meggátolja a fogyást, de még súlygyarapodáshoz is vezet; vagy mégsem? Kutatások bizonyítják, hogy akkor is simán majszolhatunk csokoládét, ha épp a fogyókúra kellős közepén vagyunk, csupán a megfelelő időzítésre kell figyelnünk; részletek a galériában!

Döntő fontosságú, melyik napszakban bontjuk fel kedvenc csokoládénkat, ugyanis ha ügyesen lőjük be az időpontot, bűntudat és a hízás miatti félelem nélkül falatozhatjuk.
Kattints a további képekért!

Egyáltalán nem átlagos háttértörténete van a világ egyik legnépszerűbb csokijának.

Leadfotó: 123rf

Forrás: Very Well Health

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Lifestyle
Home&Design
Mutatjuk a leglátványosabb fali csempe típusokat, amelyek egytől egyig különlegessé tehetik a konyhádat.
Fashion&Beauty
A divat világában a változás az egyetlen állandó tényező, most pedig egy új, meglepő trend kezd teret hódítani: a haj lenövése.
Lifestyle
Ez a fantasztikus ízű növény jól jöhet, ha elfogy otthon a Vegeta vagy a Delikát, ugyanis egy az egyben olyan aromát csempész majd az ételbe főzés közben, mintha a boltban vásárolt ételízesítők...