Ilyen nincs: patkány került a fehér kenyérbe, óriási botrány lett belőle

Mit szólnál, ha a fehér kenyérhez járna egy kis meglepetés is? A patkány azonban nem túl ínycsiklandozó.

Hatalmasat bakizott a cég, és így nagyot is fog bukni

Valószínűleg sokan látták A pusztító című filmet. Ebben Slyvester Stallone a jövőben (hivatalosan 2032) rendel egy sört, valamint egy hamburgert, majd az utóbbit vígan elkezdi majszolgatni.

Később közlik vele, hogy ebben a korban nincsen marha, a burgert igazából patkányból készítik. Stallone arca előbb megrebben, de aztán azt mondja a patkányburgerre, hogy 40 éve nem evett ilyen finomat.

Ami azonban a filmben jó poén, az a való életben nem az. Tényleg patkány került a fehér kenyérbe. A galériánkban megmutatjuk, hogyan történhetett ez meg!

Hatalmas botrány generált, hogy patkánydarabok kerültek a fehér kenyérbe. A Pasco Shikishima Corporation így nem tudott mit tenni, több mint 100 ezer csomagot kellett visszahívniuk.
Kattints a további képekért!

Ha minden álmod az, hogy távol tartsd a növényeidtől a kártékony rágcsálókat, akkor nem kell egyből csapdák és vegyszerek után nyúlnod, ugyanis van néhány olyan gyönyörű és illatos virág, ami elriasztja a patkányokat a veteményestől és az egész udvarról.

Leadfotó: Fickr – Illusztráció

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Lifestyle
Szerencsések azok, akik az alábbi három csillagjegyben születtek - nekik ugyanis remek hetük lesz!
Lifestyle
Az alábbi három csillagjegy egyike alatt születtél? Akkor várhatóan a te hetedet is próbatételek nehezítik meg.
Fashion&Beauty
A forró hónapok megérkezésével nemcsak a ruhatárunk frissül fel könnyed, szellős darabokkal, hanem a sminkünk is új, élénkebb és frissebb irányt vesz.