Utazás

Melyik festői szépségű európai város látható a képen? Csak a született földrajzzsenik vágják rá egyből a választ

Ha rajongsz a mediterrán hangulatú, egyúttal gazdag történelmi múlttal rendelkező városokért, akkor te sem fogsz sokat merengeni a megoldáson.

Mindig állj készen a váratlanra!

Lehet, hogy földrajztudásod párját ritkítja, helyismereted hiánytalan, vizuális memóriád pedig a tökéletesség határát súrolja, ettől függetlenül mindig akadhatnak olyan fejtörők, melyek még neked is feladják a leckét. Ha rajongsz a mediterrán hangulatú, színes és tartalmas történelmi múlttal rendelkező európai települések iránt, akkor a kisujjadból fogod kirázni a megoldást - legalábbis reméljük. Egyvalamit már megtanulhattál képrejtvény-sorozatunk során: mindig érdemes előre felkészülni a kellemetlen meglepetésekre! Ha még mindig nem sikerült elrettentenünk, akkor lapozd fel galériánkat, és indulhat is az újabb megmérettetés! Mindent bele!

Íme az első fotó: reméljük, már ez alapján kezd körvonalazódni benned a megoldás, de ha nem, az sem baj! Lapozz tovább!
Kattints a további képekért!

Az európai városokat olyan jellegzetes történelmi épületek határozzák meg, mint például a párizsi Eiffel-torony vagy a londoni Big Ben. Néhány város pedig ultra-modern felhőkarcolókkal vonzza a látogatókat.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Egészség
Talán még nem késő, hogy nyárra jó formába tudj lendülni. Ha betartod ezeket a takácsokat, akkor egy hónap alatt rengeteg túlsúlytól tudsz megszabadulni.
Lifestyle
A Lidl igyekszik felhívni a vásárlók figyelmét, hogy indul az új üvegvisszaváltási rendszer. Az áruházlánc segítségével tényleg sokat tudsz spórolni.
Fashion&Beauty
Anya Taylor-Joy, az új Mad Max-film 28 esztendős üdvöskéje egy provokatív Mugler miniruhában tűnt fel a vörös szőnyegen, azonnal lehengerelve a rajongókat és a stílusszakértőket is.