Itt van Lázár Jánosék nagy terve: rengeteg autósnak kell mélyen a zsebébe nyúlnia, ha ezt meglépik

Lázár Jánosék szigorítást akarnak bevetni, azonban a javaslat megosztja a magyar közvéleményt. Megmutatjuk, hogy mennyi autóst érinthet a változás.

Az Építési és Közlekedési Minisztérium be akar darálni egy kedvezményt

A közlekedéssel kapcsolatban mindig vannak érdekes hírek, amikre érdemes figyelni. A budapesti autósoknak innentől észben kell tartani, hogy március 15-étől újra lezárják hétvégente a gépjárműforgalom elől a pesti alsó rakpartot, ahová így csak bringások és gyalogosok mehetnek.

Közben a Lázár János vezette tárca már jó ideje szigorítást tervez néhány autósnál. Ez bizony érinti a parkolást is, és nem csak Budapesten. Ha átmegy a módosítás, akkor jelen állás szerint körülbelül 38 ezer autósnak kell majd többet fizetnie.

A galériánkban leleplezzük, hogy miről van szó pontosan!

Az Építési és Közlekedési Minisztérium - élén a képen látható Lázár János építési és közlekedési miniszterrel - kedvezménymegvonásra készül. Már tavaly ősz óta lehet tudni, hogy szigorítás van tervbe véve.
Kattints a további képekért!

A KRESZ a legtöbb sofőrnek már rutinból jön. Viszont változnak az idők, és jöhetnek Magyarországon az új szabályok.

Leadfotó: MTI/Soós Lajos (Lázár János építési és közlekedési miniszter sajtótájékoztatót tart a minisztériumában 2024. február 29-én.)

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Sztárok
Apák napja alkalmából Katalin megosztott egy friss fotót, ahol Vilmos látható három gyermeke társaságában, ám a kép sokkal többet üzen, mint azt egyesek gondolnák.
Lifestyle
Szakértői tippek a fájdalmas napégés enyhítésére és a hámlás megelőzésére.
Lifestyle
A Kos megdöbbentő felismerést tesz. Napi horoszkóp!