Veszélybe kerülhet George Clooney-ék élete Amal ügyei miatt

Nem csak a saját, de szerettei életét is félti.

Veszélyes munka

George Clooney egy interjúban nemrég elmondta, rendkívül aggódik feleségéért és gyerekeiért, mert mostanában komoly veszélynek vannak kitéve. A színész a Hollywood Reporternek beszélt Amal bírósági ügyeiről, amiben az ISIS terroristaszervezet is érintett.

Terroristáktól rettegnek

Az ügyvédként praktizáló Amal Clooney jelenleg egy nagyon komoly ISIS-perben érintett Franciaországban, így sajnos nem lehetetlen, hogy a terroristaszervezet célkeresztjébe kerül ő és családja is. "Nem szeretnénk, ha a gyermekeink a terrorszervezet célpontjává válnának, így nagyon kell figyelnünk egymásra. Éljük a hétköznapi életünket és próbálunk nem rettegni minden percben, de sokszor nagyon nehéz erre nem gondolni” - magyarázta a színész, akit jelenleg is szigorúan védenek.

Nemes cél

A félelem azonban nem rettenti el a párost jótékonykodástól: George és Amal Clooney egy jótékonysági felajánlás keretében közös vacsorára invitálja egy szerencsés adományozót. A házaspár saját alapítványa, a Clooney Foundation for Justice számára gyűjt pénzt. “Képzeljétek csak el, ti és Amal egy-egy pohár borral a kezetekben éppen aktuális ügyekről társalogtok, miközben én, a férje csendben ebédet szolgálok fel nektek” – mondja viccesen George a kampányhoz készült videóban. Az adakozók közül szerencsésnek és párjának repülőjegyköltségét, és négycsillagos hotelben való elszállásolását teljes mértékben a pár állja, akik örömmel készítenek majd közös fotókat is.

A filmsztár most először nyilatkozott arról, hogy életveszélyes helyzetbe került.

Leadfotó:123rf

Oldalak