Kapaszkodj meg: a magyar Netflixen egy kuvaiti romantikus vígjáték tarol, de nem csak ebben borult fel az élmezőny

A Semmelweis innentől már kiesett a top 5-ből, és jelentősen átalakult a magyar Netflix filmes nézettségi listája. Kuvait egy romantikus vígjátékot dobott be a mélyvízbe, ami jelenleg az egyik legnépszerűbb alkotás.

Közben tovább tarolnak a dobogón a dokumentumfilmek

Váratlan szövetség alakult, ugyanis a Disney Entertainment és a Warner Bros. Discovery bejelentette, hogy közös streamingcsomagot indítanak, ami a Disney+, a Max (már hamarosan ez váltja nálunk is az HBO Maxot) és a Hulu tartalmait fogja kínálni.

Ezzel a lépéssel természetesen szeretnék megszorongatni a Netflixet, ami még így is kemény dió lesz. A streamóriás folyamatosan gyűjtögeti az új előfizetőket, és a régieket is igyekszik levenni a lábáról.

A galériánkban ismét megmutatjuk, hogy mely filmek tarolnak jelenleg a magyar Netflixen.

Sosem gondoltuk volna, hogy egyszer egy kuvaiti romantikus vígjáték tudja majd lázban tartani a nézőket. Az Emlékezetes nászút című alkotás nem csak Magyarországon, hanem tengernyi más országban is első helyre tudott ugrani. A középpontban két ifjú házas van, akik a nászútjuk során rájönnek, hogy gyakorlatilag mindenben különböznek.
Kattints a további képekért!

A Netflix segít formába lendülni, de egy magyar film is óriási sikert könyvelhet el magának, mivel ismét a dobogóra került!

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Ha téged is gyötör az álmatlanság, vesd be az alábbi trükköket.
Lifestyle
A Halak családi gondjai megoldódhatna vagy rosszabbra fordulhatnak. Napi horoszkóp.
Sztárok
Lucy Hale neve hallatán sokaknak azonnal a szépség, a tehetség és a stílus jut eszébe. Az amerikai színésznő és énekesnő, akit a legtöbben a Hazug Csajok Társasága című sorozat Aria Montgomery...