Újra műteni kellene Boros Lajost, de szervezete nem áll készen

A rádiós még mindig nincs jól.

Komoly műtéten esett át

Boros Lajos a napokban a Fem3 Cafe vendége volt, ahol hosszasan mesélt súlyos szívműtétjéről, melyen az elmúlt időszakban esett át. A népszerű rádiós a műsorban elmondta bár túl van egy komoly szívbillentyű operáción, hosszú még az út a teljes gyógyulás felé. Ráadásul újra műteni kellene, de orvosai tanácsára elhalasztották a beavatkozást.

Türelmet tanul

Boros Lajos elmondta, orvosai tanácsára most öt kilót kell híznia, melyet különböző vitaminok és tápszerek segítségével igyekszik elérni. "Az orvosok egy dologra tanítják meg az embert, várakozni. A várakozás pedig egy művészet. És erre rá kell szánni az időt, hiszen mi az én életemben a legfontosabb? Én magam!"- mondta határozottan a rádiós, aki bevallotta azt is az utóbbi egy évben többet volt orvosok, mint emberek közt.

Bízik a gyógyulásban

A rádiós egyébként rengeteg gyógyszert szed és folyamatos orvosi kontroll alatt van, reméli hamarosan egyenesbe kerül az élete. Elmondta leginkább humorral próbál átlendülni a nehéz időszakokon, szakorvosok és dietetikusok felügyelik egészségét, így bízik a gyors felépülésben.

Leadfotó:Fem3 Cafe

Oldalak

Szólj hozzá Te is!