Lifestyle

Napi horoszkóp, 2024.05.12.: Az Oroszlán nem bánja meg, ha a megérzéseire hallgat

A Skorpió ma elárulva érezheti magát. Napi horoszkóp!

III.21. - IV.20.

Kos

Irányítsd a mai napon az energiáidat kreatív, alkotó tevékenységekre. Mikor volt olyan utoljára, hogy valamit a saját kedvedért csináltál, mindenféle elvárás és határidő nélkül? Bármilyen tevékenységet is választasz, a végeredményben legyen benne szíved-lelked. A folyamat során pedig csökken benned a stressz és a feszültség.


IV.21. - V.20.

Bika

Különösen érzékeny vagy ma a kritikára. Idegességgel tölt el, ha valaki azt mondja másképp kellett volna csinálnod. Legtöbb esetben csak érzékeny vagy, meglehet, hogy amit te kritikának látsz az csak pár jószándékú tanács. Tedd fel magadnak a kérdést, hogy lehet-e ráció abban, amit a többiek mondanak.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Vállald a felelősséget mindenért amit mondtál. Baráti körben kiderülhet, hogy nem mindig voltál egyenes a többiekkel szemben. Egy kis apró füllentésből hatalmas félreértés is kerekedhet akár. Vállald a következményeket és önts tiszta vizet a pohárba. Ha nem mondtál igazat, azt jobb minél előbb bevallani.


VI.22. - VII.22

Rák

Nosztalgikus hangulatban vagy, ami érzelgőssé tehet. Ma szívesen fellapozhatod a fényképalbumokat vagy nézhetsz régi felvételeket a családi archívumból. Jóleső érzéssel tölt el az elmúlt évek emléke és szívesen gondolsz vissza rá, hogy mennyi csodás dologban és élményben volt részed.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Ha ma szívügyekben a megérzéseidre hallgatsz, páratlan felismerésekben lehet részed. Ha belső hangod óvatosságra int, jobban teszed, ha odafigyelsz rá, hiszen ösztöneid rendkívül élesen működnek a mai nap folyamán.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

A Hold energiái ma fáradtságot hozhatnak. Kialvatlannak és levertnek érezheted magad, ami megnehezíti az egész napodat. Ha ez az állapot huzamosabb ideig fennáll, érdemes utánajárni, nem áll-e valamilyen vitamin vagy ásványi anyag hiány a háttérben.


IX.24. - X.23.

Mérleg

Érdemes fontolóra a venned táplálkozási szokásaid megreformálását. A mai napon eltervezheted a következő hét menüsorát, odafigyelve a kellő zöldség és gyümölcs fogyasztásra. Ma ügyelj a kellő folyadékmennyiségre, és arra, hogy lehetőleg ne edd magad tele. A megfelelő arányok eltalálása kulcsfontosságú számodra az étkezésben.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Kellemetlenül érinthet egy barátod vagy közeli ismerősöd megnyilvánulása, egyenesen elárulva érezheted magad. Jól gondold meg mit cselekszel, hiszen a bosszú nem mindig jó ötlet, bármennyire is annak tűnhet, kedves Skorpió. Ez a csalódás mindenesetre egy hatalmas lecke lehet számodra.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Rutin és következetesség, ezek legyenek a mai nap jelszavai. Szükséged lesz némi higgadtságra és józanságra, hogy uralni tudd az elhatalmasodó káoszt, de estére lenyugodni látszanak a kedélyek. Légy büszke magadra, hiszen ma abszolút ura voltál a helyzetnek.


XII.22. - I.20.

Bak

A vér most gyorsabban lüktet az ereidben. Energikus vagy és elszántan nézel szembe a világgal. Pontosan tudod, mit akarsz és elkötelezett vagy. Ha úgy érzed, ma semmi sem lehet kihívás számodra, akkor jó, ha felgyülemlett energiáidat sportban vezeted le. Egy intenzív edzés remek hatással lesz a hangulatodra és a testedre is egyaránt. Úgy érzed utána, mintha kicseréltek volna!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Ma különösen szembetűnőek a párkapcsolati nézeteltérések. Hajlamosabb vagy a vitákra és a konfliktusokra. Feszült hangulatodnak és rossz kedvednek azonban nem kell feltétlenül a másik ellen irányulnia. Rajtad múlik hogyan akarod felhasználni ezt az energiát. Az értelmetlen civakodás és az építő jellegű vitatkozás között hatalmas különbség van, ezt jól jegyezd meg!


II.21. - III.20.

Halak

Érdemes ma olyan lehetőségeket is figyelembe venned, amelyek kívül esnek a komfortzónádon. Ha örökké csak a biztonságos keretek között mozogsz, akkor jó eséllyel nem fog bekövetkezni a várva várt változás. A Jupiter ma szerencsés lehetőségeket küldhet feléd, kérdés, hogy te készen állsz-e nyitni feléjük.

Leadfotó: pexels.com

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Lifestyle
Lifestyle
Újabb SMS-es csalás terjed Magyarországon: az elkövetők több ezer forintos bírság befizetésére szólítják fel áldozataikat a rendőrség nevében küldött üzeneteikben.
Lifestyle
A buggyantott tojás elkészítése sokak számára kihívás jelent, most azonban egy olyan zseniális trükk terjed a neten, amit neked is érdemes kipróbálnod, ha a tökéletes végeredményre vágysz.
Sztárok
Noha II. Erzsébet brit királynő és Fülöp edinburgh-i herceg házassága tökéletesnek tűnik az utókor számára, a 2021-ben, századik életévében elhunyt herceg több évtizedes frigyük alatt nem mindig...