Sztárok

Közös fotón Céline Dion három fia – René-Charles édesanyja nyomdokaiba lépett

Ritka alkalom, hogy együtt látni az énekesnőt három gyermekével.

Már 20 és 10 évesek a fiúk

Céline Dion csupán 12 éves volt, amikor René Angélil felfedezte, és alig pár év alatt világsztárt csinált a kanadai énekesnőből. A munkakapcsolatukból később szerelem lett, aminek rosszakaróik nem jósoltak hosszú jövőt, mivel 26 év volt a köztük lévő korkülönbség, ők viszont mindenkire rácáfoltak. 1994-ben álltak oltár elé, a családalapítással azonban kicsit még várniuk kellett. Több évnyi sikertelen próbálkozás után végül mesterséges megtermékenyítéssel született meg először René-Charles 2001-ben, majd az ikreik Eddy és Nelson 2010-ben. Sajnos a fiúk még nagyon kicsik voltak, amikor 2016-ban elhunyt az édesapjuk. Az énekesnő ritkán oszt meg családi fotókat a közösségi oldalán, így a rajongók mindig elcsodálkoznak, mennyit nőttek a fiúk az elmúlt időben.

Nézd végig a galériánkat!

Céline Dion férje halála előtt visszavonult a nyilvánosságtól, hogy ápolja a torokrákkal küzdő Renét, a gyászév letelte után azonban visszatért a zenei szcénába. Karrierje mellett mindig gyermekei voltak a legfontosabbak az életében.
Kattints a további képekért!

Nem is akárkivel randizik a húszéves fiú, választottja a Szex és New York szereplőinek lánya.

Leadfotó: Profimedia - RedDot

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A datolya nem túl népszerű gyümölcs a magyarok körében, pedig érdemes lenne minél többeknek beépíteniük az étrendjükbe, ugyanis csodákat művel a szervezettel.
Sztárok
Hagyományosan a királyi családok tagjai az idő múlásával újabb és újabb rangokat kapnak, Sarolta esetében azonban lehet, hogy megszakad ez a tradíció.
Fashion&Beauty
Ha fontosnak tartod hajad ápolását, valószínűleg te is rengetegféle olajat kipróbáltál már. Nem mindegy viszont, hogy milyen olajokat is használsz tincseidre.