Sztárok

17 évesen már divatdiktátor a dán hercegnő: a bájos Izabella napról napra egyre stílusosabb – Fotók

Izabella dán királyi hercegnő, X. Frigyes dán király és Mária dán királyi hercegné legidősebb lánya még csak kamasz éveiben jár, de már most olyan figyelemfelkeltő, valamint erőt sugárzó jelenség, mint elbűvölő édesanyja.

Fényes jövő vár rá

Mint ismert, II. Margit dán királynő 52 év után december 31-én újévi köszöntője során bejelentette, hogy önként lemond a trónról, amelyet fiára hagy – így most az új uralkodó, Frigyes és ausztráliai születésű, 51 éves felesége, Mária, akiknek legidősebb fia, a 18 éves Keresztély az első helyre lépett a trónöröklési sorban. Azonban a házaspárnak van további három gyermeke is: egy ikerpár, a 2011. január 8-án született Vince és Jozefina, illetve egy kamaszlány, Izabella, aki 2007. április 21-én látta meg a napvilágot. A hercegnőre sokáig nem vetült rivaldafény, ám nagymamája döntésének következtében az utóbbi időben egyre nagyobb figyelem irányul felé, s a világ is kezdi észrevenni, hogy édesanyjához hasonlóan remek stílusérzékkel áldotta meg a sors. Noha még csak 17 esztendős, már most egyre bátrabban bontogatja a szárnyait: igazi divatdiktátornak számít hazájában, és dán fiatalok százezreit képes inspirálni; galériánkban megmutatjuk, miért olyan különleges a tinédzser előkelőség!

Izabella és az egykori királynő, Margit között igencsak szoros kapcsolat van: a hercegnő nagy példaképként tekint nagymamájára, akitől sokat tanul arról, nőként hogyan találja meg a helyét az uralkodó családban.
Kattints a további képekért!

Mária dán királyi hercegné elkötelezett híve a fenntartható divatnak, ezért sokszor ismételgeti az általa viselt outfiteket, legutóbbi nyilvános szereplésén azonban egy zseniális újdonsággal rukkolt elő.

Leadfotó: Patrick van Katwijk/Getty Images

Forrás: Honey

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.