Sztárok

Meghan szexi, 160 ezer forintos, elefántcsontszínű ruháján ámul a világ: a hercegné sosem volt még ennyire gyönyörű - Fotók

Meghan Markle rendre elkápráztatja a világot tökéletes szettjeivel, a minap azonban egy olyan szexi darabot vett fel, amelyhez hasonlót talán még soha nem láthattunk rajta korábban. Egy biztos: mindenki irigyli őt csodálatos nyári ruhája miatt.

A tökéletes nyári szett

Eddig sem volt kérdés, hogy Meghan Markle igazi divatdiktátor: a hercegnén legtöbbször semleges színű ruhákat láthatunk, amelyek rendkívül stílusos, örök darabok, de Harry herceg felesége persze a színes ruháktól sem riad vissza, olykor ezekre teszi le a voksát. Mióta Meghan Amerikában él, sokkal kevesebb nyilvános eseményen vesz részt, a minap azonban elkísérte Harryt egy lovaspóló mérkőzésre, ahol természetesen a hercegné férjének szurkolt, méghozzá Serena Williams oldalán. A floridai Palm Beach-en természetesen igencsak jó az idő, így Meghan is egy nyári darabot választott az alkalomra: az elefántcsontszínű selyem- és kenderruha fantasztikusan állt rajta, galériánkban mutatjuk a tökéletes nyári szettet, amit minden bizonnyal sok nő próbál majd meg leutánozni!

Meghan és Harry április 12-én vettek részt a Sentebale Royal Salute Polo Challenge nevű jótékonysági mérkőzésén, ahol Harry csapata nyert, így a herceg jutalma egy forró csók volt feleségétől a kupán túl.
Kattints a további képekért!

Az uralkodó egy szívbemarkoló gesztussal kedveskedett Meghan Markle-nek, aki azonban két szóval letudta Károly megható felajánlását.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Alaposan átgondolják a magyarok, hogy milyen péktermékeket tesznek a kosarukba. Akárhogy szeretnénk, a kenyér, és sokak kedvence, a zsemle árában nem lesz érzékelhető a változás pozitív irányban.
Lifestyle
Ahogy az egészséges táplálkozás egyre inkább a reflektorfényebe kerül, úgy kezdenek egyre többen odafigyelni a mértékletes cukorfogyasztásra. De vajon mennyi is az ideális mennyiség?
Lifestyle
Fantasztikusan működő ösztönökre, átlagon felüli intelligenciára, páratlan gyorsaságra és tökéletes megfigyelőképességre lesz szükséged a sikerhez.