Sztárok

Keleti Andrea bikinis fotójával felrobbantotta az internetet: az 54 éves táncművész tökéletes alakját irigyli most mindenki

A csodálatos Keleti Andrea jelenleg Olaszországban vakációzik családjával, és szerencsére a tengerpartról egy dögös fotóval is megörvendeztette követőit.

Még mindig csúcsformában van

Keleti Andrea azon hírességek közé tartozik, akik végül nem alapszakmájukban helyezkedtek el: a vörös hajú táncművész ugyanis 1987-ben a ruhaipari szakközépiskolában érettségizett, ahol férfiszabóként végzett, később azonban mégis a táncban találta meg önmagát. Két diplomát szerzett: egy táncpedagógusit Budapesten, illetve egy közoktatási intézményvezetőit Szegeden. Tánc iránti szeretete azonban gyerekkoráig nyúlik vissza: 12 évesen kezdett el táncolni, volt ifjúsági magyar bajnok, később pedig 10-szer lett magyar bajnok. Profiként sokáig férjével is táncolt, majd később tánciskolát nyitott, az igazi hírnevet azonban a kétgyermekes anyukának a Szombat esti láz című műsor hozta meg, ahol Csonka Andrást tanította táncolni, akivel végül meg is nyerték a műsort. Keleti Andi idén júniusban lesz 55 éves, korából azonban simán letagadhatna egy tízest - ezt bizonyítja legfrissebb, bikinis fotója is, melyen ámulnak a követői. Galériánkban mutatjuk!

Keleti Andin egyszerűen nem fog az idő vasfoga: a táncművész éppúgy fest, mint sok-sok évvel ezelőtt, ikonikus vörös frizurája pedig most is olyan jól áll neki, mint annak idején.
Kattints a további képekért!

Meghan Markle rendre elkápráztatja a világot tökéletes szettjeivel, a minap azonban egy olyan szexi darabot vett fel, amelyhez hasonlót talán még soha nem láthattunk rajta korábban. Egy biztos: mindenki irigyli őt csodálatos nyári ruhája miatt.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.