Sztárok

Vilmos és Katalin látni sem akarja Harryt: a walesiek nem kíváncsiak a hercegre, személyes okokból nem fognak vele találkozni

Ha minden igaz, Harry májusban ismét Londonba látogat, és minden bizonnyal találkozik majd Károllyal is. Vilmos és Katalin azonban nem kér a hercegből, erre pedig meg is van a maguk oka.

Nem lesz újraegyesülés

Harry herceg a jövő hónapban várhatóan pár napot az Egyesült Királyságban tölt majd, hogy részt vegyen az Invictus Games 10. évfordulójának istentiszteletén a Szent Pál katedrálisban május 8-án. A herceg állítólag alig várja már az eseményt, Meghan és a gyerekek azonban valószínűleg ezúttal sem tartanak majd Harryvel, ugyanis nem érzik magukat biztonságban az országban, mivel nem kapnak személyi védelmet, mint korábban. Bár hivatalos információk még nem állnak rendelkezésre, Károly minden bizonnyal találkozni fog majd fiával a palotában, Vilmos és Katalin azonban a Mirror értesülései szerint nem tervezik, hogy a herceg közelébe mennek, erre pedig megvan az okuk.

A walesiek személyes okokból kifolyólag nem találkoznak majd Harryvel, Katalin ugyanis rákdiagnózisa miatt jelenleg is megelőző kemoterápiát kap: "Katalin és Vilmos nagyon tudatosan a hercegné felépülésére koncentrálnak, és csak a pozitív dolgokra összpontosítanak. Addig biztos nem találkoznak majd Harryvel, amíg Katalin nincs túl ezen az egészen" - nyilatkozta egy, a hercegi párhoz közel álló forrás.
Kattints a további képekért!

Meghan Markle rendre elkápráztatja a világot tökéletes szettjeivel, a minap azonban egy olyan szexi darabot vett fel, amelyhez hasonlót talán még soha nem láthattunk rajta korábban. Egy biztos: mindenki irigyli őt csodálatos nyári ruhája miatt.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Justin Bieber szexi exe a cannes-i filmfesztiválon járt, ahol tengerészkék, merész ruhájában vonult végig a vörös szőnyegen, és bizony nem meglepő módon minden szempár rászegeződött.
Sztárok
Egyszerűen imádja a közönség Mikes Anna és Krausz Gábor párosát. Most egy olyan titkot is megtudtak a rajongók, amire már elég régóta kíváncsiak voltak.
Lifestyle
A férfi meglehetősen frusztrált, amióta nem bújnak ágyba a párjával a gyerekük megérkezése után. Még ”elhajlási engedélyt” is kapott a kedvesétől.