Vaníliás pudingporos sárgabarack krémleves - Édes finomság a forró nyári napokra

Most, hogy itt a sárgabarack szezonja kár lenne csak magában enni a finom, édes gyümölcsöt. Íme egy könnyen elkészíthető leves, ami garantáltan a kánikulai napok kedvence lesz!

Hozzávalók

  • 50 dkg magozott sárgabarack
  • 10 dkg cukor
  • 1 csipetnyi fahéj
  • 2,5 dl főzőtejszín
  • 1/2 csomag vaníliás pudingpor

Elkészítés

A sárgabarackot vágjuk össze apró darabokra, majd tegyük fel főni annyi vízben, ami éppen ellepi. Adjuk hozzá a cukrot és a fahéjat, majd addig főzzük, míg a barack puha nem lesz. Ezután egy botmixer segítségével krémesítsük a barackot. Egy tálkában a főzőtejszínt és a pudingport keverjük csomómentesre, majd adjuk a pürésített sárgabarackhoz és főzzük fel.

Ha tetszett a recept, akkor nyomj egy lájkot, vagy oszd meg másokkal is!

Fotók: barkersprofessional.nz

Oldalak

Lifestyle
Az Oroszlán izgalmas híreket hall egy női ismerősétől. Napi horoszkóp!
Lifestyle
A Kos egy nagy lehetőség előtt áll. Heti horoszkóp. III.21. - IV.20. Kos Ezen a héten lehetőséget kapsz arra, hogy meghozz egy régóta halogatott döntést. A csillagok segítenek abban, hogy...
Sztárok
A legendás magyar színésznek két gyermeke született: Lili 1995-ben, míg Marcell egy évvel később, 1996-ban látta meg a napvilágot.