Napi horoszkóp, 2024.05.13.: Az Ikrek számára a mai a változások napja

Az Oroszlán izgalmas híreket hall egy női ismerősétől. Napi horoszkóp!

III.21. - IV.20.

Kos

Lepd meg szerelmedet a mai napon egy apró figyelmességgel és hidd el, a hatás nem fog elmaradni. Éreztesd vele szavak és tettek szintjén is, hogy fontos neked és értékeled őt. Ha időt szakítotok egymásra, azzal nem csak kapcsolatotokat mélyítitek el, hanem saját magatokat is jobban megismeritek.


IV.21. - V.20.

Bika

Egyedül te vagy a felelős azért, hogy hogyan érzed magad. Se a családod, se a párod nem tudja ezt neked garantálni, egyes-egyedül te. Ma tégy valami jót magaddal! Sportolni támadt kedved? Bármit is szeretnél csinálni, ne hagyd, hogy bárki vagy bármi megállítson!


V.21. - VI.21.

Ikrek

A mai nap a változások napja. Ha régóta szeretnél kipróbálni valamit, arra ma itt a remek alkalom. Szeretnél beújítani frizura téren? Amennyiben ma teszed, akkor garantált a siker. Ma a Merkúr megadja a kellő bátorságot mindazokhoz a dolgokhoz, amiktől eddig tartottál. A változás mindig jó és szükséges, ezt sose feledd!


VI.22. - VII.22

Rák

Irány mozogni! Az elmúlt időszakban te is észrevehetted, hogy eléggé ellustultál. Keress ma valami olyan mozgásformát, ami örömmel tölt el és kellőképpen átmozgat. Te is sokkal jobban fogod érezni magad utána, hiszen tettél valamit az egészségedért.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Ma megkereshet egy női családtagod, akiről már régóta nem hallottál. Jobb ha nem hagyod figyelmen kívül, ugyanis érdekes hírekkel szolgálhat számodra. A nap további részében ezen töprenghetsz, és az események hatására az sem kizárt, hogy a jövőben komoly fordulópont következhet be az életedben.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Az utóbbi időben nagyon tudatos voltál pénzügyi téren és odafigyeltél az anyagiakra. Ha régóta áhítozol valamire, akkor a mai nap kitűnően alkalmas, hogy megvedd magadnak. Hasznos és praktikus dolgot vásárolsz, így elkerülöd azt, hogy mértéktelen költekezésbe kezdj. Önmagad megajándékozása azonban néha igenis szükséges és semmi rosszat nem teszel vele.


IX.24. - X.23.

Mérleg

Itt a játék ideje! Ki mondta, hogy hétfőn nem engedheted el magad? Mikor játszottál utoljára önfeledten, mint egy gyerek? Ha lapul otthon egy kártyapakli, keresd elő és hívd át a családot vagy barátokat kártyázni. Garantáltan sokat fogtok nevetni és kiszakadtok kicsit a megszokott kerékvágásból.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Ma találkozhatsz egy olyan személlyel, aki spirituálisan nagy hatással lehet rád. Lehet ez egy gyógyító, vezető vagy akár csak egy mindennapi ember, de világnézete elgondolkodtat téged és az is lehet, hogy általa megkérdőjelezed azokat a dolgokat, amiket eddig igaznak hittél.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Ne feledd, hogy te sem vagy tökéletes, és bizony előfordul, hogy te is hibázol. Ha ma valaki kritikus veled szemben, ne támadd le, hanem gondolj jó tanácsként az elhangzottakra. Azzal, hogy megfogadod más meglátásait, és még be is vallod, hogy hibáztál, sokkal erősebbnek tűnsz mások szemében.


XII.22. - I.20.

Bak

Napközben meglehetősen kemény és határozott vagy, viszont ahogy közeledik az este, a marsikus energiáid úgy gyengülnek, és előtérbe kerül a lágy oldalad. A Szaturnusz és Vénusz támogató fényszögkapcsolatának köszönhetően most a kapcsolatodban is remekül tudtok haladni az általatok megálmodott úton. Ne felejtsd el kimutatni mélyebb érzéseidet a partnered iránt!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Rendkívül terhelhető vagy, hiszen gondtalanul kezdted a napot. Egyetlen munka sem lesz túl sok neked, szinte már úgy érzed, hogy kettő helyett is bírnál dolgozni. Vigyázz azonban, nehogy túlvállald magad, és bizony nem árt, ha hagyod, hogy más is odaférjen a munkához. Barátaid nagyon hálásak lesznek ma a segítségedért, és neked is minden okod megvan az örömre.


II.21. - III.20.

Halak

Térj vissza a jelenbe, térj vissza a most-ba! - akár ez is lehetne, a Halak jegy napi mantrája. Elég, ha kicsiben gondolkodsz, például a reggeli kávé illatára koncentrálsz és nem engeded, hogy gondolataid a múlt vagy a jövő felé kalandozzanak. A jelentéktelennek tűnő dolgok emlékeztetnek, hogy az élet az itt és most-ban zajlik, nem pedig a letűnt vagy még be nem következett eseményekben.

Leadfotó: pexels.com

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
Ördög Nóra és férje, Nánási Pál Olaszországban romantikáztak. A gyönyörű és sikeres műsorvezető nemrég tért haza a külföldi nyaralásról, de máris munkába állt, és az Audi büszke nagyköveteként...
Sztárok
Meghan Markle állítólag olyan lekezelően bánt egyik alkalmazottjával, hogy az illető nem bírta tartani magát és zokogni kezdett a hercegné feléje áradó haragja miatt.