Lifestyle

Kórházba is kerülhetsz, ha így használod az air fryert: soha ne csináld ezt, különben súlyos bajod is lehet!

Manapság már szinte minden háztartásban megtalálható a kompakt légkeveréses sütő, sokan azonban elkövetnek vele egy komoly hibát, amely az egészségre is káros lehet.

Beszéljünk az anyai kiégésről!

A Femcafe, az EMMA Egyesület és P&A Productions közös szervezésében létrehoztuk az Anya jól van(?) konferenciát, amely az édesanyák mentális jóllétének témáját járja körül szakmai előadásokkal, beszélgetésekkel, sztárvendégekkel, ezzel elindítva a valódi társadalmi párbeszédet ezen a nagyon fontos területen.

Időpont: 2024.05.23. 16.00 - 20.00

Helyszín: Magnet Ház (1062, Budapest, Andrássy út 98.)

Jegyek 2900Ft-os áron, ide kattintva vásárolhatók! A jegyvásárlók között kisorsolunk Vida Ágnes legújabb kötetéből, a "Gyerekek és kütyük - Hogyan befolyásolja a digitális média a gyerekedet?" című könyvből 5 db-ot.

Az esemény támogatója a Rossmann és a FruttaMax.

A konferencián jelen lévők között kisorsolásra kerül 3 db 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékutalvány.

Ne csináld ezt, ha nem akarsz beteg lenni!

Az olaj nélküli légkeveréses sütő manapság óriási népszerűségnek örvend, nem véletlenül, hiszen az air fryerben készített ételek egészségesebbek, mivel zsiradék hozzáadása nélkül is süthetünk és főzhetünk benne, továbbá rengeteg időt is megspórolhatunk a segítségével, arról nem is beszélve, hogy a használata egyszerű és energiatakarékos. Igen ám, de érdemes néhány dologgal tisztában lennünk annak érdekében, hogy egészségünkre nézve is biztonságos legyen a használata: bacont például nem ajánlatos sütni benne, ahogyan leveles zöldségeket sem, de van még valami, ami súlyos betegségeket is okozhat, az emberek többsége pedig bizony sajnos elköveti ezt a hibát az air fryerrel kapcsolatban. Hogy miről is van szó, azt galériánkból megtudhatod!

Ahogyan a Mirror is írja, egy dolgot muszáj megtennie az air fryer tulajdonosoknak, ugyanis ha ezt az egy lépést elmulasztják, akkor akár kóházba is kerülhetnek.
Kattints a további képekért!

Vajon te is elköveted a kedvenc növényeid esetében ezt a hibát? Ha igen, akkor itt az ideje változtatni a szokásaidon, hogy minél hosszabb ideig életben tartsd a szobanövényeket!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Lifestyle
Sztárok
Apák napja alkalmából Katalin megosztott egy friss fotót, ahol Vilmos látható három gyermeke társaságában, ám a kép sokkal többet üzen, mint azt egyesek gondolnák.
Lifestyle
Szakértői tippek a fájdalmas napégés enyhítésére és a hámlás megelőzésére.
Lifestyle
A Kos megdöbbentő felismerést tesz. Napi horoszkóp!