Lifestyle

Hetekig kellemes illat lengi majd be a fürdőszobát, ha ezt csinálod: az összes szagnak búcsút inthetsz egy filléres trükknek hála

Egy TikTok-on nagy népszerűségnek örvendő takarító, Donna Mendoza elárulta, mit tehetnek a háziasszonyok annak érdekében, hogy akár heteken át tartó frissesség és jó illat lepje be a fürdőszobát, legyen bármilyen nagy is a helyiség.

Nem kell vagyonokat költened az illatosítókra

Számos oka lehet annak, hogy a fürdőszobát kellemetlen szagok árasztják el: az egyik legrosszabb, ami a helyiségben történhet, hogy a folyamatos párának és nedves levegőnek „hála” felüti a fejét a penész, de az eldugult lefolyók is szerepet játszhatnak abban, hogy bármivel is próbálkozunk, a fürdő sosem marad tartósan illatos. Donna Mendoza hivatásos takarító szerint azonban van egy megfizethető megoldás erre a problémára is, a hatékony fegyver pedig szinte minden háztartásban már alapból megtalálható, így költenünk sem kell rá külön, mint ahogyan azt a méregdrága illatosítók esetén tennénk. Donna azt ígéri, ezzel a lifehackkel heteken át tartó frissesség és jó illat lengi majd be a fürdőszobát, így mindenképpen megéri kipróbálni – annyit már most elárulhatunk, hogy nem a citromról, a szódabikarbónáról vagy épp az ecetről van szó, mint sok más trükk esetén. Galériánkban megtalálsz minden részletet!

A fürdőszobából áradó kellemetlen szagokért sok esetben a lefolyók, valamint maga a WC a felelős, így Donna szerint az utóbbinál kell kezdeni a probléma kiirtását, ehhez pedig van is egy egyszerű, olcsó, mégis hatékony trükkje.
Kattints a további képekért!

Bár néha lehetetlen feladatnak tűnik eltávolítani a gazt a járda széléről és a térkövek közül, szerencsére van egy trükk, amivel pillanatok alatt megszabadulhatunk a kártékony növényektől!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Egészség
Mindannyian tudjuk, hogy sajnos a rák az egyik leggyakoribb, gyógyíthatatlan betegség szerte a világon. De gondoltad volna, hogy már olyan apró dolgokkal is csökkentheted a kockázatát, mint bizonyos...
Lifestyle
Ha azt tapasztalod, hogy bőröd száraz, illetve állandóan hámlik, hiába veted be naponta hidratáló krémjeidet és szérumjaidat, talán itt az ideje, hogy inkább az étrendeden változtass.
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.