Lifestyle

Ha ezt csinálod, nem sárgulnak be a fogaid a kávétól: hófehér marad a fogsorod ettől az egyszerű trükktől

A rendszeres tea- és kávéfogyasztók pontosan tudják, hogy fogaik könnyen elszíneződhetnek az előbb említett forró italoktól - szerencsére azonban ez a probléma megelőzhető, és nem kerül semmibe.

Csináld ezt, és nem lesz baj!

Rengeteg ember kávé- vagy épp teafüggő szerte a világon, ami nem is csoda, hiszen sokszor nehéz túlélni a napokat ezen élénkítő italok nélkül. Serkentő hatásuk mellett persze egyéb jótékony tulajdonságokkal is rendelkeznek, például antioxidánsokban gazdagok, amelyek hozzájárulnak a sejtek védelméhez és az immunrendszer erősítéséhez, de a kávéról kimutatták már egyes kutatások azt is, hogy csökkentheti az olyan betegségek kialakulásának a kockázatát, mint például a Parkinson-kór vagy a 2-es típusú cukorbetegség. Kávéfogyasztóként azzal azonban nyilván tisztában vagy, hogy az ital foltok formájában nyomot hagyhat a fogaidon - szerencsére van egy pofonegyszerű trükk, amivel ezt a problémát megelőzheted, és nem kerül semmibe. Galériánkban olvashatod a részleteket!

A kávéban, a fekete teában és a vörösborban van valami közös azon kívül, hogy finomak. Ezek mindegyike ugyanis elszínezheti a fogzománcot, így a fehér fogsornak búcsút inthetünk, ha gyakran fogyasszuk ezeket az italokat.
Kattints a további képekért!

Sokan isznak egy pohárral lefekvés előtt abból a bizonyos italból, amely egy friss kutatás szerint nemhogy elősegíti, de még hátráltatja is az elalvást.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Lifestyle
Igazi kánikulai meleg van, de a kemény viharok sok helyen meg fogják cibálni a forróság bajszát. A gond csak, hogy jégesőre is számítani kell.
Lifestyle
A Netflix jelenlegi filmje végre IMDb-n sem kapott éles lepontozást a közönségtől, szóval tényleg megéri majd bepróbálni.
Sztárok
Amióta berobbant a köztudatba, Julia Robertset mindig vörös hajjal láttuk, ennek azonban most vége, a színésznő ugyanis drasztikus változtatás mellett döntött.