Lifestyle

Heti horoszkóp, 2024.04.15. - 2024.04.21.: A Rák kisebb nyereségre tehet szert a héten

A Bak látványos sikereket érhet el a napokban. Heti horoszkóp.

III.21. - IV.20.

Kos

Sokkal figyelmetlenebb leszel a munkahelyeden. Hajlamosabb lehetsz arra, hogy elmenekülj a hétköznapi problémák elől. Ha úgy érzed, hogy nem vagy képes a tőled megszokott precizitással ellátni a feladataidat, akkor vegyél ki pár nap szabadságot. A kapcsolatodban is itt az ideje, hogy megbeszéljétek a problémákat és közös célokat tűzzetek ki, ami még jobban összekovácsol benneteket.


IV.21. - V.20.

Bika

A héten meggondolatlanabb lehetsz, mint máskor, ez most komoly bajba sodorhat. Óvakodj a túl hízelgő kollégáktól, ügyelj rá, hogy bizalmas információkról ne beszélj. A magánéletedben a gyengédségé lesz a főszerep. Most minden törődésért, gondoskodásért hálás leszel, amivel kedvesed halmoz el. Ha vannak gyermekeid, akkor olyan programokat szervezzetek, amelyben a család összes tagja részt vehet.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Könnyű azt tanácsolni, de sokkal nehezebb lesz megfogadni, hogy higgadtan kezeld a felmerülő problémáidat, mert a türelmetlenséged, kapkodásod most csak gyarapíthatja a családi és anyagi gondjaidat. Ne húzz most ujjat az ellenségeiddel, hivatalos szervekkel, mert jelenleg ők az erősebbek. Számíthatsz viszont az idősebb rokonaid, főleg a nők segítségére, még akkor is, ha kezdetben nem értenek veled egyet.

VI.22. - VII.22

Rák

Kisebb nyereségre tehetsz szert a héten és ez megmozgatja a fantáziádat. Azonnal fejben el is költöd az egészet, pedig az lenne a leghasznosabb a számodra, ha megmaradnál a gyakorlatias ötletek szintjén és nem kockáztatnál. Inkább örülj annak, amit eddig elértél, ha belegondolsz ez sem kevés. Ha a továbbiakban is mindenáron nyerni akarsz, játssz kis tételekben, még akkor is, ha barátaid épp az ellenkezőjére csábítanak.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Váratlan helyzetekkel kell megküzdened a munkahelyi és üzleti ügyeiddel kapcsolatban. Ha észreveszed a változásokból származó előnyöket, akkor könnyedén átléphetsz minden nehézségen. Viszont segítséget most nem várhatsz, még a szeretteidtől sem. Fogadd el, hogy most egyedül sokkal jobban boldogulhatsz, a szerencsés végkifejlet hatalmas erőt ad majd neked a jövőben.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

A héten jogi ügyek kerülhetnek az életed fókuszába, akár még hatósági ellenőrzésre is számíthatsz. Tegyél meg mindent annak érdekében, hogy kellőképpen felkészült legyél. A hét kedvez minden banki, tőzsdei, biztosítási ügynek vagy akár a kintlevőségek behajtásának. Eseménydús napokra számíthatsz, ezért nagyon fontos, hogy elég időt fordíts a pihenésre, feltöltődésre.


IX.24. - X.23.

Mérleg

Bizonyos barátaid arra intenek, hogy légy okos és szerény, amikor munkahelyi ajánlatok között kell válogatnod. De ehhez most egy cseppet sincs kedved és úgy gondolod, hogy miért is ne kockáztathatnád meg egy nagyravágyó álmodat? Még akkor is, ha ez olyan veszélyekkel járhat, hogy esetleg a két szék közül a pad alá esel. Ne hallgass másokra, a bátorságod számodra új és szerencsés utakra vezet téged.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Érdemes lenne erőt gyűjtened, mert hamarosan megszaporodhatnak a gondjaid és bizony a munkán kívül alig marad majd időd a szerelemre. A hét második felében keményen meg kell küzdened az igazadért és ebben az ügyben nem számíthatsz a kollégáidra. Ne keseredj el, egyedül is képes vagy megbirkózni ezzel a helyzettel, sőt olyan győzelmet arathatsz, amely azonnal visszaadja az életbe vetett hitedet.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Régi ügyek kerülhetnek újra elő a héten, pedig azt hitted, hogy végre magad mögött tudhatod a múlt problémáit. A párodra most nem számíthatsz ebben az ügyben, sőt tovább provokálhat, amitől elvesztheted a türelmedet. Ha hagyod, hogy eluralkodjon rajtad ez a feszült hangulat, akkor elhúzódó veszekedésre számíthatsz, és közben az aktuális problémákra sem tudsz koncentrálni.


XII.22. - I.20.

Bak

Az elkövetkezendő időszakban látványos siker bontakozhat ki, amennyiben képes vagy a megfelelő döntéseket meghozni. Ha nem vagy biztos a dolgodban, akkor kérd ki egy szakértő tanácsát, most nagyon sok múlhat ezen. Amennyiben lehetőséged adódik tanulásra, továbbképzésre, nyelvtanulásra akkor gondolkodás nélkül vágj bele. A jegyedben járó Plútótól megkapod mindazt a támogatást, amire szükséged van.


I.21. - II.20.

Vízöntő

A hét legfontosabb feladata az lenne, hogy elkerülj minden vitás helyzetet, és ne hagyd magad provokálni. Ne foglalkozz azokkal, akik a hatalmukat fitogtatják és folyamatosan szeretnének az igazukról, véleményükről meggyőzni. A munkahelyedre nem barátkozni jársz, hanem azért, hogy elvégezd a rád bízott feladataidat. Ha erre koncentrálsz akkor nem fog veszteség érni!


II.21. - III.20.

Halak

Ne pánikolj, ha a környezetedben néhány dolgot drasztikusan meg kell változtatnod. Tedd meg a kezdő lépéseket, ne várd meg, amíg az élet kikényszeríti a változást. Vagy legalábbis készülj fel arra, hogy esetleg új munkakörülményekkel kell megismerkedned. Családtagjaid, szeretteid rendkívül segítőkészek, de csak akkor, ha azt érzik, hogy őszinte vagy velük.

Leadfotó: unsplash.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Azahriah, azaz Baukó Attila jelenlegi szerelme, Luna Joanna rendesen felkavarta maga körül az állóvizet a 22 esztendős sztár történelmi jelentőségűként beharangozott koncertjei előtt.
Lifestyle
Nehéz hét elé néz az, aki az alábbi három csillagjegy alatt született.
Utazás
Immáron tényleg a nyár kapujában vagyunk: fontos határt lép át a héten a hőmérséklet csúcsértéke.