Igaz történetek hátborzongató horror házakról, melyek valóban léteznek

Egyikbe se költöznénk be szívesen.

Horror házak

A legtöbb ember imádja a jó horror sztorikat, és úgy tűnik, minél hátborzongatóbb egy történet, annál megkapóbb. Gyerekkorunkban a tábortűz körül biztosan hallottunk pár érdekes mesét vérfagyasztó házakról, ahol furcsa és megmagyarázhatatlan, olykor bizarr és brutális dolgok történtek. Persze ezek többsége csupán kitaláció vagy legenda, de vannak olyanok is, melyek valóságosak. Az alábbiakban bemutatunk hét igaz sztorit valódi horror otthonokról, melyek esetében a paranormális jelző tökéletesen helytálló. Tulajdonképpen inkább para mindegyik, mint normális.

Sturdivant Hall, Selma, Alabama

A ház 1856-ban épült, majd kilenc évvel később megvásárolta John McGee Parkman. A polgárháború után a tulajdonost letartóztatták illegális kereskedésért. Megpróbált megszökni, de lelőtték és meghalt. Pár évvel később a feleségét kényszerítették, hogy adja el az ingatlant, de mikor sor kerülhetett volna rá, a férfi szelleme többször is megjelent egykori otthona körül. A környékbeliek még ma is sokszor számolnak be furcsa zajokról - ajtó- és ablakcsapkodásról -, pedig senki nem lakik az épületben.

Villisca Axe Murder House, Villisca, Iowa

1912. június 9-én nyolc embert - ebből hat gyereket - öltek meg ebben a házban. Számos gyanúsított szóba jött az eset kapcsán, de a mai napig nem tisztázott, ki volt az igazi elkövető. Több mint száz év telt el a katasztrófa óta, de a helyiek még mindig mesélnek különös lábnyomokról, furcsa megjelenésekről, sírásról és nevetésről, amiket az otthon felől lehet hallani. Ezek alapján nem véletlen, hogy az Egyesült Államok egyik legnépszerűbb kísértetszállójaként tartják számon.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Fotók: YouTube

Oldalak