Home&Design

Így húznak fel egy teljes családi házat mindössze 6 óra alatt - lélegzetelállító belső terei vannak

Végre egy ház, amit tényleg bárhova magaddal vihetsz, felépítése ugyanis csupán 6 órába telik. A belső tereitől pedig egyenesen padlót fogsz.

Legó ház felnőtteknek

Renato Vidal egy tehetséges építész Olaszországból, aki kreált egy összehajtogatható házat, ami nem mellesleg hat óra alatt lakhatóvá válik. Ja, és ami a legfontosabb: földrengés biztos. Sőt, az ára is kedvező, hiszen kevesebb, mint 20 millió forintból kijön. Egyedül ugyan nehéz összerakni, szükség van két-három asszisztensre a projekthez, de mindenképp megéri a fáradozást, hiszen az enteriőr varázslatos. Van benne konyha, étkező, fürdőszobák (igen, többes számban) és gyakorlatilag minden, ami egy átlagos otthonban megtalálható. Az egyedüli bökkenő: Itáliában állítják elő őket, és ahhoz, hogy külföldre szállítsák a gyönyörű és praktikus darabokat, a teljes árhoz hozzádobnak még 30 százalékot. De talán még így is megéri. Mindenesetre tényleg lélegzetelállító belülről, mutatjuk a képeket, kattints a galériára!

A munkásoknak szó szerint egy műszakban megoldható egy ilyen csodaház felállítása, hát nem elképesztő?
Kattints a további képekért!

A mahagóniba faragott rejtélyes kód felfedte azt az illusztris egyént, aki valaha a bútordarab tulajdonosa volt.

Leadfotó: 123RF

VIA

Oldalak

Home&Design
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.