Home&Design

Használtan vett ruhásszekrényt a férfi, hihetetlen felfedezést tett - nem fogod elhinni kié volt korábban a bútordarab

A mahagóniba faragott rejtélyes kód felfedte azt az illusztris egyént, aki valaha a bútordarab tulajdonosa volt.

Királyi darab

Amikor antik bútorok, ékszerek, használati tárgyak között válogatunk a boltban, titkon reménykedünk, hogy valami igazán ritkaságra bukkanunk, de persze az esetek 99%-ában nem áll mellénk a szerencse. A The Sun azonban beszámolt egy férfiról, aki tényleg belenyúlt a jóba. A mázlista illető, akinek a neve nem derült ki a cikkből, egy antik vásáron szúrt ki magának egy szép mahagóni szekrényt még évekkel ezelőtt, amit rögtön meg is vett. Miután hazavitte, észrevette, hogy a fába a következő kódot vésték: “VR BP No.79 1866”. Kíváncsiságból utánajárt, mit is jelenthet és elképesztő felfedezést tett. Részletek és fotó a galériában!

A “VR BP No.79 1866” kód a következő információkat takarja: Victoria Regina, Buckingham Palace, Room 79, 1866. Tehát a férfi anélkül, hogy tudott volna róla, simán megvásárolta az egyik legnagyobb brit uralkodó, Viktória királynő szekrényét.
Kattints a további képekért!

A trend színpalettájáról kedvedre válogathatsz: idén az üdítő árnyalatok és az egyszerűbb pasztell színek is rivaldafényben tündökölnek. Találd meg kedvenc árnyalatod és változtasd meg lakásod atmoszféráját könnyedén.

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Home&Design
Egészség
Talán még nem késő, hogy nyárra jó formába tudj lendülni. Ha betartod ezeket a takácsokat, akkor egy hónap alatt rengeteg túlsúlytól tudsz megszabadulni.
Lifestyle
A Lidl igyekszik felhívni a vásárlók figyelmét, hogy indul az új üvegvisszaváltási rendszer. Az áruházlánc segítségével tényleg sokat tudsz spórolni.
Fashion&Beauty
Anya Taylor-Joy, az új Mad Max-film 28 esztendős üdvöskéje egy provokatív Mugler miniruhában tűnt fel a vörös szőnyegen, azonnal lehengerelve a rajongókat és a stílusszakértőket is.