Home&Design

Így tartsd életben a szobanövényeidet, ha hosszabb időre elutazol

Nincs ki gondozza szeretett növényeidet mialatt te elutazol? Akkor olvass tovább, tippjeinkkel kedvenc zöldjeid sem sínylik meg a távollétedet.

Így gondoskodj növényeidről mielőtt elutazol

Sok esetben egy utazás előtt komoly fejtörést okoz, hogy kire hagyjuk a házi kedvenceinket vagy a szobanövényeink gondozását, hiszen vagy nem bízzuk rá szívesen akárkire őket vagy épp senkinek nem fér bele az a pár nap vagy hét, amíg távol vagyunk. A jó hír azonban, hogy könnyen megoldhatod a problémát egyedül is. Egy pár naptól vagy maximum másfél héttől még nem fognak tönkremenni a növényeid, ehhez viszont kell egy kis előkészület, amivel megelőzöd a kiszáradásukat. Lapozd végig a galériát és tudd meg, milyen trükkökkel érheted ezt el!

Az első és legfontosabb szabály, hogy akár kint, akár bent vannak a növényeink, mindenféleképpen tegyük őket olyan helyre, ahol árnyékban/félárnyékban lehetnek. Így kevésbé fognak kiszáradni és a leveleik sem fognak megégni.
Kattints a további képekért!

A tulipán virágzása elképesztő és káprázatos látvány, viszont ahhoz, hogy sokáig tartson a csoda, meg kell adni a növényeknek a megfelelő gondoskodást.

Leadfotó: 123RF

VIA

Oldalak

Home&Design
Lifestyle
Nehéz hét elé néz az, aki az alábbi három csillagjegy alatt született.
Utazás
Immáron tényleg a nyár kapujában vagyunk: fontos határt lép át a héten a hőmérséklet csúcsértéke.
Lifestyle
Az alábbi három csillagjegy szülötteinek egy rossz szavuk sem lehet a héten - a friss horoszkóp csupa pozitívumot ígér nekik.