Kevés pénzből is csinosan - Tippek a stílusos megjelenésért

A stílusos és divatos megjelenés nem feltétlen a pénzen múlik! Egy kis odafigyeléssel és néhány praktikának köszönhetően fantasztikus megjelenést kölcsönözhetünk magunknak!

Ruhák másodkézből?

Vannak, akik ódzkodnak a second hand üzletektől, pedig számos jó minőségű és széles választékkal bíró boltra bukkanhatunk országszerte. Ha a pénztárcánk nem túl vastag, de szeretnénk valami új holmit magunknak, adjunk egy esélyt a turkálóknak is. Érdemes minél több helyre benézni és elég időt szentelni a válogatásra, hiszen a sok ruha között könnyen elveszthetünk. A minőséget azonban mindig tartsunk szem előtt, és csak azokat a darabokat vegyük meg, amire biztosan szükségünk lesz!

Alapdarabok kulcsszerepe

Nem az a lényeg, hogy a szekrényünk csordultig legyen különleges és feltűnő ruhadarabokkal! Inkább szerezzünk be néhány örök klasszikust, mint például a fehér ing, az alakhoz passzoló farmer vagy a blézer. Ezek azok a holmik, amik soha nem mennek ki a divatból, ráadásul extrémebb ruhákkal és megfelelő kiegészítőkkel kombinálva izgalmas szetteket készíthetünk belőlük.

Fotó: pinterest.com

Oldalak

  • 1
  • 2