Fashion&Beauty

Óriási feltűnést keltett Rihanna: az énekesnő mindenkit megbabonázott, új stílusa maga a tökély

Rihanna ismét elképesztő külsővel jelent meg: a barbadosi énekesnő nemrég a Fenty és a Puma közös eseményén tette tiszteletét, ahol mindenki megcsodálhatta vadonatúj frizuráját.

Csodás átalakulás

Bármilyen alkalomról legyen is szó, Rihanna mindig tudja, hogyan tegye emlékezetessé megjelenését – ez a Fenty és a Puma legutóbbi közös eseményén sem volt másképp, ahol a Grammy-díjas énekesnő óriási feltűnést keltett egyrészt pazar ruhaválasztásával, másrészt vadonatúj, vagány frizurájával. Először tavaly lepett meg mindenkit azzal, hogy fekete tincseit mézszőkére cserélte, majd egyre világosabb árnyalatokat próbált ki, s bár úgy tűnik, ez a szín nagyon bejött neki, stílusát még mindig szívesen váltogatja, persze alkalmazkodva a legfrissebb trendekhez. Most is úgy újult meg, hogy a végeredmény maga lett a tökély; galériánkban megmutatjuk, milyen szenzációsan áll a popsztárnak az új hajviselet!

Rihanna legutóbb saját divatmárkája, a Fenty és a Puma közös cipőkollekciójának londoni bemutatóján szerepelt nyilvánosan, hogy megünnepelje a gyümölcsöző együttműködést.
Kattints a további képekért!

Rihanna korunk egyik legnagyobb ikonjának számít, elképesztő zenei tehetsége, valamint egyedülálló divatérzéke mellett pedig azzal is képes milliókat inspirálni, hogy kétgyermekes anyukaként sem hagyta hátra szexi, vadóc énjét.

Leadfotó: Emma McIntyre/WireImage/Getty Images

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Azahriah, azaz Baukó Attila jelenlegi szerelme, Luna Joanna rendesen felkavarta maga körül az állóvizet a 22 esztendős sztár történelmi jelentőségűként beharangozott koncertjei előtt.
Lifestyle
Nehéz hét elé néz az, aki az alábbi három csillagjegy alatt született.
Utazás
Immáron tényleg a nyár kapujában vagyunk: fontos határt lép át a héten a hőmérséklet csúcsértéke.