Fashion&Beauty

Micsoda fordulat: Rihanna szőke lett, és elképesztően jól áll neki

Van, aki nyáron kiszőkül, és télen sötétebb hajszínre vált. Rihanna ezt éppen fordítva tette, és az biztos, hogy nagyon jó döntés volt a részéről.

Új haj, új én

November 12-én, a 35 éves énekesnőt, akinek a stílusa folyamatosan változik, a Santa Monica-i Giorgio Baldi étteremből távozva kapták lencsevégre. Bár a sztárt mindig követik a paparazzik, ezúttal az új kinézete keltette fel mindenki figyelmét - derekáig érő, sötétszőke hajjal látták az énekesnőt.

Mutatjuk!

A sztár jelenlegi hajszíne jelentős módosítás a "bronde" (barna és szőke kombinációja) árnyalathoz képest, amit még múlt hónapban viselt. Bár ez a szín is tökéletesen állt az énekesnőnek, a szőke hajkorona még jobban passzol hozzá. Mutatjuk, lapozz!
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Dean Cain a Lois és Clark: Superman legújabb kalandjai című tévésorozatban öltötte magára a legendás szuperhős vörös palástját és testhezálló kék ruháját. Azóta persze több évtized eltelt, és Cain is...
Sztárok
A bulvármédia korábban azt sugallta, hogy a népszerű műsorvezetők a színfalak mögött szűkölve utálják egymást, de vajon van egyáltalán valóságalapja ennek a merész feltételezésnek?
Lifestyle