Fashion&Beauty

Katalin hercegné megható módon tisztelgett II. Erzsébet előtt: az egész világot levette a lábáról ezzel a gesztussal

Katalin hercegné a tőle megszokott módon az Emlékezés Vasárnapján is ragyogóan nézett ki, megjelenésének egyik legkülönlegesebb része pedig a fülbevalója volt.

Sikkes volt, mint mindig

A Remembrance Sunday, magyarul az Emlékezés Vasárnapja az az ünnep Nagy-Britanniában, melyet az I. világháborút lezáró tűzszünet évfordulójához, vagyis november 11-éhez legközepebb eső vasárnapon tartanak. A központi megemlékezésen, amelyre minden évben a háború halottainak tiszteletére emelt londoni Cenotaphnál kerül sor, természetesen a brit királyi család tagjai is tiszteletüket szokták tenni; nem volt ez másképp idén sem, arra pedig előre lehet számítani, hogy Katalin hercegné ezúttal is lenyűgöző külsővel jelenik meg a ceremónián. Így is történt: Vilmos herceg felesége most sem okozott csalódást az öltözékével, melyet egy igazán különleges ékszerrel varázsolt tökéletessé. Galériánkban megmutatjuk, milyen bámulatosan festett a leendő brit királyné:

Katalin hercegnétől nem meglepő, hogy kiválóan párosítja a klasszikus és elegáns, valamint a modern és nőies darabokat – az pedig csak hab a tortán, hogy gyakorlatilag mindenféle szabásforma előnyösen mutat rajta.
Kattints a további képekért!

Katalin hercegné egy olyan szettben jelent meg a minap, amilyenben még sosem láthattuk korábban.

Leadfotó: Chris Jackson/Getty Images
Forrás: Harper's Bazaar

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Dean Cain a Lois és Clark: Superman legújabb kalandjai című tévésorozatban öltötte magára a legendás szuperhős vörös palástját és testhezálló kék ruháját. Azóta persze több évtized eltelt, és Cain is...
Sztárok
A bulvármédia korábban azt sugallta, hogy a népszerű műsorvezetők a színfalak mögött szűkölve utálják egymást, de vajon van egyáltalán valóságalapja ennek a merész feltételezésnek?
Lifestyle