Fashion&Beauty

Ő a világ legszebb nője a matematika szerint - tudományosan megállapították

Kutatók állapították meg egy arcsebész segítségével.

A tökéletes női arc

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a szépség relatív. Nem vagyunk egyformák (szerencsére), mindenkinek más a gyönyörű, az ízlés egyénenként változó, és ez így is van rendjén. Kíváncsiságból azonban egy csapat kutató egy londoni arcsebész, Dr. Julian De Silva kezdeményezésére megállapította, hogyan is néz ki a tökéletes női arc, ennek alapján pedig ki a világ legszebb nője. A vizsgálatokhoz a szakemberek az ősi görögök által felállított ideált vették alapul, erre építkeztek, amíg eljutottak az eredményekig. A teszt során ahhoz, hogy pontosat tudjanak mondani, az arc különböző részeit - az orrot, az állkapcsot, a szemet, a szemöldököt, az ajkat és az állat - elemezték. A végleges lista a nyertesekről százalékos arány alapján állt fel, értelemszerűen a kifogástalan megjelenésért a 100 százalék járna, aki ehhez a legközelebb állt, az a nő lett a győztes.

Fotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Dean Cain a Lois és Clark: Superman legújabb kalandjai című tévésorozatban öltötte magára a legendás szuperhős vörös palástját és testhezálló kék ruháját. Azóta persze több évtized eltelt, és Cain is...
Sztárok
A bulvármédia korábban azt sugallta, hogy a népszerű műsorvezetők a színfalak mögött szűkölve utálják egymást, de vajon van egyáltalán valóságalapja ennek a merész feltételezésnek?
Lifestyle